Захарна промишленост

Независимо дали произвеждате захар от захарно цвекло или захарна тръстика, ние имаме правилните транспортни ленти за захарната индустрия. Предлагаме различни варианти на транспортни ленти за захар – от ПВЦ, полиуретан, полиетилен и много други материали, покриващи различни механични характеристики на транспортьорите за захар – например за подвижни, прави или наклонени транспортьори и елеватори за захарната промишленост.

Повърхностните покрития на нашите транспортни ленти за захарната промишленост позволяват по-специфични качества и по-ефективна работа в сравнение с каучука и могат напълно да отговарят на изискванията на захарната промишленост. Те са и антистатични с цел избягване на експлозии.

Устойчивото на абразия устойчивост позволява на нашите транспортни ленти за захарната промишленост да издържат до 35% по-дълго от другите алтернативи на пазара.

Нашите ленти за захарна индустрия се предлагат в многопластови версии от 2 до 4 пласта. Тази многопластова тъканна конструкция разпределя товара равномерно, намалявайки удължаването и нежеланите престои, като по този начин увеличава производителността.


PVC транспортна лента - антистатична - за захар - ALPHA 30Z - 6,2 mm

PVC транспортна лента - антистатична - за захар - ALPHA 30Z - 6,2 mm

PVC транспортна лента - антистатична - за захар - ALPHA 30Z - 6,2 mm Нашите PVC транспортни ленти за захар отговарят на всички хранителни разпоредби, за да се осигури производството на по-безопасни хранителни продукти. PVC транспортната лента ALPHA 30Z е подходяща за хранителни продукти (предмет е на одобрение от FDA) и е ..

0.00лв

Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)