Лозаро-винарска промишленост

Нашите транспортни ленти за лозаро-винарската промишленост са предпочитани от големите производители на машини за събиране на грозде и винопроизводители поради тяхната издръжливост и производителност.

Транспортните ленти за събиране на грозде ви помагат да намалите разходите за поддръжка и производство. Част от техните предимства включват:

  • Силно устойчиви на срязване, разкъсване и удар.
  • Лесни за монтаж, отлична стабилност на размерите.
  • Зацепките могат да се сменят или ремонтират индивидуално.
  • Здрави скрепителни елементи за свързване на краищата на лентата.
  • Отговарят на изискванията на FDA и EU 1935/2004.

Машината за събиране на грозде се състои от пропелент с конвейерна лента, който улеснява събирането и транспортирането на грозде от лозята до бункера.

Конвейерната лента за грозде работи при тежки условия, при които се получават драскотини, сълзи, удари от лозата. Транспортните ленти са подложени на стрес и когато надлъжните профили се намират под натиск и напрежение.

Нашите 2 и 3-пластови PVC ленти за лозаро-винарската промишленост с извити напречни профили са компактни, издръжливи и много устойчиви на срязвания и удари. Предлагат се и 4-пластови PVC транспортни ленти за грозде с изключителна механична устойчивост, препоръчвани за високопроизводителни машини за събиране на реколтата.

Специалната конструкция на транспортната лента за грозде дава възможност за подмяна на единични закопчалки без нужда от пълна смяна на цялата лента.

Ние Ви предлагаме цялостно решение с нашите ленти за събиране на грозде, предназначени да издържат през различните сезони на прибиране на реколтата.


Няма продукти в тази категория.