Фитнес оборудване

Лентата за бягащата пътека е един от нейните основните компоненти. Ние предлагаме специализирана гама от ленти за бягане, които отговарят на най-високите изисквания и всякакви натоварвания – както за фитнес центрове, така и за домашни фитнеси.

Нашите ленти за бягащи пътеки покриват високите изисквания към оборудването за всякакъв тип ходене и бягане – от вървене, до усилено бягане или тренировка за джогинг. Благодарение на лентите за бягащи пътеки, които предлагаме се достигат максималните изисквания за ускорение на бягащата пътека. Лесното им и равномерно движение предотвратява злополуки. Различните типове повърхности на лентите за бягащи пътеки, които предлагаме осигуряват идеално сцепление за различни подметки  – от такива с плоски подметки, до ботуши.

Обикновено лентата за бягаща пътека се използва интензивно и трябва да се смазва редовно, за да се поддържат експлоатационните  й свойства и тя да остане безопасна. При голяма част от предлаганите на пазара ленти за бягащи пътеки винаги има неудобство от прекалено малко или прекалено много смазване, а смазочните материали влияят върху живота лентата за бягащи пътеки и консумацията на енергия.

Нашите ниско енергийни ленти за бягащи пътеки не се нуждаят от смазване, те не се нуждаят от поддръжка и имат дълъг експлоатационен живот поради специалната обработка с восък на термоустойчивия плат. Повърхността на лентата за бягаща пътека е профилирана, за да се осигури сцепление спрямо различните видове подметки за обувки.

Отличният дизайн, дългият експлоатационен живот и ниската консумация на енергия, благодарение на съвременната технология за изработка на нашите ленти за бягаща пътека гарантират трайно, безпроблемно и икономично обслужване.


Няма продукти в тази категория.