Фармацевтична промишленост

Транспортирането на продукти в медицинската и фармацевтичната промишленост изисква прецизност и контрол.

Медицинските и фармацевтичните продукти са малки, леки и крехки. Това ги прави трудни за манипулиране, ориентиране и преместване. Фармацевтичните транспортни ленти се използват за транспортиране на медицински / фармацевтични компоненти, химически суровини или готови продукти от едно място на друго.

По време на избора на транспортни ленти за фармацевтичните продукти трябва да се вземат под внимание и хигиенните норми и изисквания за чисти помещения, както и всички ограничения, наложени от по-малките размери на продукцията.

Разнообразието от фармацевтични продукти в тази индустрия налага избора на подходящи транспортни ленти. Транспортните ленти за фармацевтичната промишленост трябва да са специално проектирани за изработка на прахове, гранули, таблетки, капсули и други фармацевтични продукти.

Нека нашият опит и уникални решения в медицинските и фармацевтичните пазари оптимизират производствения процес във Вашето фармацевтично предприятие и да намалят разходите Ви.

Транспортните ленти са важна част от фармацевтичното производство и ние работим само с производители, които имат дълъг опит в него и разбират спецификите му.

Високоскоростното пълнене на шишенца, бутилки, опаковката на блистери, сашета, изработката на медицинско оборудване и др операции, включително етикетиране и проследяване на качеството във фармацевтичната промишленост са все операции, които изискват подходящите транспортни ленти, които работят бързо, прецизно, безопасно и чисто.

Не е нужно да се съгласявате на по-малко от това и да закупувате транспортна лента, която не отговаря на тези показатели.


Полиуретанова TPU транспортна лента - NA-786 - 1,30 mm

Полиуретанова TPU транспортна лента - NA-786 - 1,30 mm

Полиуретанова TPU транспортна лента - NA-786 - 1,30 mm TPU Термополиуретановите транспортни ленти NA-786 - 1,30 мм са подходящи за машини за нарязване, преработка на морски дарове, млечна промишленост, плодове и зеленчуци, хляб, бисквити и бисквити: ротационни фрези, изработка на шоколадови барове, фармацевтична промишленост, производств..

0.00лв

Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)