Транспорт и логистика

Логистичните и дистрибуторски центрове стават все по-големи и разчитат на голям брой конвейри и транспортни ленти.

Те изискват транспортни ленти, които могат да работят с голямо разнообразие от продукти при динамично натоварване и да функционират надеждно при пълен капацитет.

Приложенията в логистиката често могат да създадат специфични условия за транспортните ленти. Транспортните ленти за транспортния сектор и логистичните центрове могат да бъдат изложени на тежки товари, масла и грес. В някои случаи лентите са изложени на влиянието на времето (например температурни промени, слънчева светлина и дъжд).

Работата на транспортните ленти трябва да остане оптимална при всички тези условия. В пощенските и разпределителните центрове, но също и в летищата, много конвейерни ленти работят 24 часа в денонощието. Тук са жизненоважни свойства като устойчивост на износване и минимално разтягане.

Ние сме в състояние да предложим решения за вътрешни и външни логистични приложения. За всяка стъпка от процеса на транспортиране има тип транспортна лента, от товарене и разтоварване, транспортиране и сортиране.

Инженерните разработки и иновации през последните години направиха транспортните ленти с още по-добри свойства, когато става въпрос за намаляване на шума, увеличаване на сцеплението с хартия / кашони, намаляване на износването, икономия на енергия и подобрена негоримост.

Серията ни транспортни ленти за логистични и дистрибуторски центрове лесно отговаря на нуждите на сектора, съобразени с изискванията за обработка, транспортиране и класифициране на стоки. Високото качество и надеждност на нашите транспортни ленти се превръща в оптимална производителност, доказана от много компании в сектора.


Няма продукти в тази категория.