Дървообработваща промишленост

В дървообработващата промишленост транспортните ленти трябва да отговарят на строги изисквания, поради характеристиките на дървесината и безопасността при нейната обработка. Машините за обработка на дървесина трябва да се справят с уникални и трудни приложения.

Ние предлагаме широка гама от транспортни ленти, които могат да бъдат устойчиви на износване, негорими или антистатични и да имат добри противозалепващи свойства. Ние доставяме здрави транспортни ленти за дървопреработващата индустрия, които са издръжливи и могат да пренасят тежки товари, като същевременно са с добра химическа устойчивост при използване на лепила и лакове.

Машините за обработка на дървесина изискват стабилна и прецизна транспортна лента. Добре познати в изработката на плоскости от дървесни частици, нашите формиращи, предпечатни и обезвъздушителни транспортни ленти предлагат изключителни решения. От преработката на масивно дърво, през производствените линии за всички видове изделия от дърво, до производството на мебели - нашите транспортни ленти удовлетворяват най-амбициозните нужди на дървопреработвателните предприятия.

 Формовъчни транспортни ленти за обработка на дървесина
Нашите транспортни ленти за формоване, трансфер и ускорители са специално разработени, за да се справят с изискванията на формовъчните машини. Тези ленти са проектирани да работят на високи натоварвания и са предвидени за дълги транспортни разстояния.

Тяхната отлична стабилност по отношение на размерите позволява производството на всички видове дъски, включително много тънки плоскости. Транспортните ленти от този тип могат да се използват с високочувствителни метални детектори, за защита на скъпо оборудване от евентуална повреда.

 Предпечатни ленти за обработка на дървесина
Предпечатните транспортни ленти осигуряват перфектна предварителна подготовка на подложката благодарение на техния висок модул на еластичност, постиган чрез употребата на арамидни и полиестерни тъкани, съчетани с отлична устойчивост на натиск и разпределение на компресията.

 Деаерационни транспортни ленти за обработка на дървесина
Нашите обезвъздушителни ленти за производство на MDF и плочи от дървесни частици са ключът към повишаване на производителността благодарение на техните високи и контролирани дебити на въздуха. Тяхната здрава конструкция на основата на полиестерни монофиламенти осигурява висока химична и абразивна устойчивост за дълъг и без поддръжка живот на лентата.


Няма продукти в тази категория.