За плодове и зеленчуци

За разлика от много продукти, които се пренасят с транспортни ленти обаче, плодовете и зеленчуците са изправени пред непосредствената заплаха от разваляне и трябва да бъдат обработвани много бързо. Това поставя голяма тежест върху транспортните ленти за плодове и зеленчуци – те трябва да бъдат бързи, ефективни и да позволяват поддържане на висока хигиена.

Нарастващите изисквания по отношение на транспортните ленти водят до все повече предизвикателства пред производителите и преработвателите на плодове и зеленчуци. Някои от тях далеч не са уникални за този сектор: нарастваща конкуренция, опазване на околната среда, намаляване на служителите и други. Всички те могат да бъдат покрити с предимствата, които предлагаме по отношение на транспортните ленти за плодове и зеленчуци, част от които включват:

 Ненадминати нива на хигиена могат да бъдат постигнати с нашите транспортни ленти за зеленчуци и плодове, поради лесната за почистване повърхност, която опростява процеса на дезинфекция.
Гладките хомогенни транспортни ленти за плодове и зеленчуци, без движещи се части, ограничават образуването на патогенно замърсяване в процепи и микропукнатини, които могат да задържат вредни организми.
Нашите транспортни ленти за плодове и зеленчуци не се разслояват и не образуват почва за образуване на бактерии и микроорганизми. Гъвкавият материал нежно абсорбира въздействието на деликатните продукти.
Нашият специален материал за транспортни ленти за хранителната индустрия издържа на тежките ефекти от естествената киселинност, освободена от суровите продукти. Това означава, че няма шанс за напукване или деформация на горната повърхност на транспортната лента за зеленчуци и плодове.
Ние предлагаме широка гама от специални повърхности / импресии за различни приложения – както за такива изискващи незалепване, така и за такива изискващи висока степен на сцепление.
Предлагаме транспортни ленти за плодово-зеленчуковата индустрия, изработени по поръчка термозаварени предварително и позволяващи лесно инсталиране или ремонт на място.
Не на последно място – нашите качествени транспортни ленти за хранително-вкусовата промишленост - специално предназначени за плодове и зеленчуци, значително намаляват нивата на шум, подобрявайки работната среда.

Можем да намалим разходите за поддръжка на транспортните ленти за производството на плодове и зеленчуци с поне 50% - чрез отлична издръжливост с течение на времето, големи икономии на вода, ограничена поддръжка и съкращаване на престоите за ремонт на критични за производството възли.


PVC транспортна лента - ALPHA 20AA_BL_AC - за замразени храни - 2,8 mm

PVC транспортна лента - ALPHA 20AA_BL_AC - за замразени храни - 2,8 mm

PVC транспортна лента за замразени храни - ALPHA 20AA_BL_AC Този тип транспортна лента е предназначен за студени и замразени храни. ALPHA 20AA_BL_AC е изработена от 2 пласта с обща дебелина на лентата около 2,8 мм, с твърдо покритие, което е с висока устойчивост на животински мазнини, зеленчуци и минерални масла. PVC транспортната лента ..

0.00лв

PVC транспортна лента - за замразени храни - релефна - ALPHA 295PN - 3,1 mm

PVC транспортна лента - за замразени храни - релефна - ALPHA 295PN - 3,1 mm

PVC транспортна лента - за замразени храни - релефна - ALPHA 295PN - 3,1 mm Благодарение на нашия богат индустриален опит, доставяме PVC транспортни ленти, подходящи за замразени храни - в този случай със структурирана плъзгаща се страна с шарка тип “обърната пирамида”. Нашата гама от  PVC транспортни ленти се използва широко..

0.00лв

PVC транспортна лента - за плодове и зеленчуци - ALPHA 10PN - 2,4 mm

PVC транспортна лента - за плодове и зеленчуци - ALPHA 10PN - 2,4 mm

PVC транспортна лента - за плодове и зеленчуци - ALPHA 10PN - 2,4 mm PVC транспортната лента за плодове и зеленчуци - ALPHA 10PN е със структурирано покритие и е изработена от 2 пласта с обща дебелина на транспортната лента около 2,4 мм. Тази транспортна лента за преработка на плодове и зеленчуци има твърдо покритие и е с висока устойчив..

0.00лв

PVC транспортна лента - за плодове и зеленчуци - ALPHA 10PN_AS - антистатична - 2,2 mm

PVC транспортна лента - за плодове и зеленчуци - ALPHA 10PN_AS - антистатична - 2,2 mm

PVC транспортна лента - за плодове и зеленчуци - ALPHA 10PN_AS - антистатична - 2,2 mm Антистатичната PVC транспортна лента за плодове и зеленчуци - ALPHA 10PN_AS  е със структурирано покритие и е изработена от 2 пласта с обща дебелина на транспортната лента около 2,2 мм. Електростатичният заряд в транспортната лента може да б..

0.00лв

PVC транспортна лента за храни - ALPHA 5AA - 1,1 mm

PVC транспортна лента за храни - ALPHA 5AA - 1,1 mm

PVC транспортна лента за храни - ALPHA 5AA PVC транспортната лента за храни - ALPHA 5AA е изработена от 1 пласт, има покритие с висока устойчивост на животински мазнини, зеленчуци и минерални масла. PVC транспортната лента ALPHA 5AA е подходяща за хранителни продукти (разполага с FDA одобрение) и е в съответствие с наредба EC 10/2011. ПВЦ тр..

0.00лв

Полиуретанова TPU транспортна лента - NA-786 - 1,30 mm

Полиуретанова TPU транспортна лента - NA-786 - 1,30 mm

Полиуретанова TPU транспортна лента - NA-786 - 1,30 mm TPU Термополиуретановите транспортни ленти NA-786 - 1,30 мм са подходящи за машини за нарязване, преработка на морски дарове, млечна промишленост, плодове и зеленчуци, хляб, бисквити и бисквити: ротационни фрези, изработка на шоколадови барове, фармацевтична промишленост, производств..

0.00лв

PVC транспортна лента за храни - ALPHA 10AA - 2,0 mm

PVC транспортна лента за храни - ALPHA 10AA - 2,0 mm

PVC транспортна лента за храни - ALPHA 10AA PVC транспортната лента за храни - ALPHA 10AA  е изработена от 2 пласта, има покритие с висока устойчивост на животински мазнини, зеленчуци и минерални масла. PVC транспортната лента ALPHA 10AA е подходяща за хранителни продукти (FDA регулиране) и съгласно наредба EC 10/2011. ПВЦ транспортната лент..

0.00лв

PVC транспортна лента за храни - ALPHA 15AA - 2,5 mm

PVC транспортна лента за храни - ALPHA 15AA - 2,5 mm

PVC транспортна лента за храни - ALPHA 15AA PVC транспортната лента за храни - ALPHA 15AA  е изработена от 2 пласта. Общата дебелина на безопасната за транспортиране на храна PVC лента е около 2,5 мм. Тази лента е с покритие, което е с висока устойчивост към животински мазнини, зеленчуци и минерални масла. PVC транспо..

0.00лв

Показани 1 от 8 | 8 (1 Страници)