Тефлонови пръти

Тефлоновите пръти са изработени от мек, нетоксичен флуорополимер (още известен като  Teflon®, който е регистрирана търговска марка на DuPont).

Прътите от тефлон са с екстремно нисък коефициент на триене, което означава, че много малко материали, могат да залепнат за него, а дори и да залепнат могат лесно да бъдат свалени и изстъргани от повърхността му.

Тефлоновите пръти са с отлична химическа устойчивост и устойчивост на стареене. Тефлоновите пръти са направени от материал неразтворим от повечето органични киселини, имат и отлични електрични свойства. Тефлоновите пръти остават стабилни едновременно, както при криогенни условия с ниска температура, така и при високи температури. (от -200° C до to 260° C),


Тефлонови пръти

Тефлонови пръти

Тефлонови пръти (екструдирани)  Тефлоновите пръти предлагани от ДЕА ТРЕЙД БГ ЕООД имат отлична устойчивост на повечето химикали и разтворители и са способни да функционирант на много високи и ниски температури. –дори до +260°C. Тефлоновите пръти притежават много нисък коефициент на триене и често се използват при допир с хранителн..

0.00лв

Тефлонови пръти - с графит

Тефлонови пръти - с графит

Тефлонови пръти - с графит Екструдираните тефлонови пръти с графит притежават добра топлоустойчивост. Те издържат до над +260°С. Прътите от тефлон с графитен пълнител са химически инертни, с нисък коефициент на триене и причиняват минимално износване на насрещната повърхност. Графитът като пълнител на тефлоновите пръти е също с добра химическ..

0.00лв

Тефлонови пръти - с карбонови нишки

Тефлонови пръти - с карбонови нишки

Тефлонови пръти - с карбонови нишки Тефлоновите пръти от PTFE с 25% въглеродни нишки са с висока издръжливост и отлично представяне при широк обхват от условия. Този тип тефлонови пръти с пълнеж от карбонови нишки са изработени от синтетичен флуорополимер, в който въглеродните влакна допринасят за подобряването на електрическите свойства, якостт..

0.00лв

Тефлонови пръти - стъклонапълнени

Тефлонови пръти - стъклонапълнени

Тефлонови пръти - стъклонапълнени Тефлоновите пръти с 25% стъклен пълнеж са с висока издръжливост и представляват синтетичен флуорополимер с добавени стъклени влакна, подобряващи характеристиките му. Стъклонапълненият тефлон на пръти е със завишена механична якост, износоустойчивост и не се смачква лесно - до 40% по-слабо от обикновения тефло..

0.00лв

Тефлонови пръти с пълнители

Тефлонови пръти с пълнители

За подобряване физичните и химичните свойства на тефлоновите пръти се прилага смесването на чистия тефлон с определени подобрители-пълнители:Тефлонови пръти с пълнител -стъклени влакна25% къси стъклени влакна; 85% върджин PTFEИзносоустойчив, подобрена твърдост, ниско термално разширение, слаба деформация при натоварванеТефлонови пръти с пълнител -в..

0.00лв

Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)