Тефлонови маркучи

Тънкостенните тефлонови маркучи / тръбички от PTFE са най-често срещаният флуорополимерен продукт. Тънкостенните тефлонови тръбички имат широко приложение, поради високата си работна температура, отличната химическа устойчивост и изолационните си свойства. С чистата си и гладка вътрешна повърхност, нашите тефлонови маркучи позволяват безпрепятственото преминаване на потока.

PTFE тефлоновите маркучи с тънка стена са с ниска степен на пропускливост на газове и течности. Тефлонът, който се ползва за изработката на тефлоновите маркучи е почти напълно инертен към химически вещества, но при специални условия може да се повлияе от алкални метали и халогенни елементи.

Тефлоновите тънкостенни маркучи са топлоустойчиви до над 260°С и издържат на етиленов оксид и многократно стерилизиране на автоклави. Тефлоновите маркучи и тръбички са с висока гъвкавост, която е най-добра спрямо всички останали пластмаси от флуорополимерната група.

Тънкостенните тефлонови маркучи са химически и топлоустойчиви и се ползват предимно за индустриална употреба. Изработени от най-фини полимерни материали, нашите гъвкави тефлонови маркучи предоставят висока защита срещу химикали и високи температури.


Гофриран PTFE тефлонов маркуч с вакуумна спирала и неръждаема оплетка

Гофриран PTFE тефлонов маркуч с вакуумна спирала и неръждаема оплетка

Гофриран PTFE тефлонов маркуч с вакуумна спирала и неръждаема оплетка Тефлоновият маркуч от този тип е със спирално гофрирана тефлонова вътрешност, външно инсталирана метална антивакуумна спирала и неръждаема външна оплетка от AISI304, която предпазва от удължаване и увеличава устойчивостта на налягане. Този тефлонов маркуч има отлична устойчиво..

0.00лв

Тънкостенни тефлонови тръби / PTFE

Тънкостенни тефлонови тръби / PTFE

Тънкостенни PTFE тефлонови тръби   Описание: Тази серия PTFE тефлонови тръби са екструдирани миниатюрни тръбички с вътрешни диаметри, започващи от 1 мм и дебелина на стената, започваща от 0,5 мм. Тънкостенните тефлонови тръби могат да се използват като отличен механичен заменител на изолацията за много флуорополимерно дисперсионно пок..

0.00лв

Показани 1 от 2 | 2 (1 Страници)