Тефлонови шнурове

Експандираният тефлонов шнур притежава висока остатъчна дебелина по време на монтаж и възстановява размерите си много добре. Кръглият експандиран тефлонов шнур притежава добра адаптивност към оси, валове, и фланцови повърхности, като предоставя много нисък коефициент на триене.

Тефлоновият шнур е много чист материал, притежава всички свойства на обикновения тефлон, като е напълно безвреден при контакт с храна. Тефлоновият шнур се ползва често като уплътнение на шпиндели на промишлена арматура, за валове, и за канали на фланци, като уплътнение за цистерни, за корпуси и капаци на машини, за хранително-вкусовата и фармацевтичната промишленост.

Тефлоновият шнур е с одобрение за ползване с храни от FDA, EC1935/2004 и е напълно съвместим с приложения, включващи директен контакт с храни и напитки.

Предимства:

  • Тефлоновият шнур е изграден от 100 %  експандиран тефлон - PTFE (ePTFE) без пълнители
  • От експандиран тефлонов шнур могат да се изработят универсални набивки за арматура
  • Този продукт притежава добри механични свойства, висока химическа устойчивост
  • Шнурът от експандиран тефлон ограничава студената утечка, нетоксичен е и биологически инертен.
  • Издържа на високи температури до +260С

Eкспандиран тефлонов шнур за арматура

Eкспандиран тефлонов шнур за арматура

Експандираният тефлонов кръгъл шнур се използва за гарнитури и е изграден от експандиран тефлон с модифицирана структура. Патентованият процесен метод  спомага за подсилване на влакнестата структура на тефлоновия шнур, така че да се подобрят значително механичните свойства на материала. Благодарение на специалното обработване тефлоновият шнур ..

0.00лв

Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)