Полиуретан / PU

Полиуретанов лист

Полиуретанът 

е извънредно многостранен в свойствата си материал, комбиниращ качествата, както на пластмасите, така и на еластомерите в едно. Полиуретановият каучук е силно абразивоустойчив и маслоустойчив материал. Полиуретанът може да бъде екструдиран, отливан или напръскван върху множество повърхности в различни твърдости по Шор.

Полиуретанът под формата на полиуретанови пръти и листи може да се обработва машинно, като най-често от него се произвеждат уплътнения, шайби, гарнитури, ролки и др. Температурният диапазон за използване на полиуретана е между -30°C и +80°C (+100°C краткосрочно).  По-високотемпературен клас на полиуретановия каучук може да бъде изработен и по заявка.

Основни предимства на полиуретана на листи и пръти:

  • отлична абразивоустойчивост и корозионна устойчивост
  • детайлите изработени от полиуретан не цапат, не отбелязват и не оставят следи
  • полиуретановият каучук е устойчив на масла, петролни продукти
  • предоставя добра шумоизолация
  • полиуретанът на листи или пръти остава с добра гъвкавост дори при много ниски температури

Предлагаме широк диапазон от полиуретанови продукти, включително:

  • полиуретанови сита
  • полиуретанови ножове за снегорини

Полиуретанови листи

Полиуретанови листи

Полиуретановите листи  притежават широк спектър от крайни приложения, поради многообразието на твърдостите, цветовете и свойствата му, с които разполага. Предлагаме най-големият избор на полиуретанови листи. Можем да предложим широк диапазон от полиуретанови листи, които да покрият почти всяко приложение. Разполагаме с широк спектър продукт..

0.00лв

Полиуретанови пръти

Полиуретанови пръти

Полиуретановите пръти  притежават широк спектър от крайни приложения, поради многообразието на твърдостите, цветовете и свойствата му, с които разполага. Предлагаме най-големият избор на полиуретанови пръти. Можем да предложим широк диапазон от полиуретанови пръти , които да покрият почти всяко приложение. Разполагаме с широк спектър продук..

0.00лв

Полиуретанови ножове за снегорини

Полиуретанови ножове за снегорини

Полиуретановите ножове за снегорини  поставят най-високите стандарти за качество при снегопочистването. Доставяме силно абразивоустойчиви полиуретанови ножове за монтаж на гребла на снегорини, които предлагат изключително дълготрайна употреба при всякакви неблагоприятни климатични условия. Полиуретанът е един от най-абразивоустойчивите еласто..

0.00лв

Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)