Полиетилен терефталат гликол / PETG

PETG (полиетилен терефталат гликол или кополиестерът) представлява гликолно-модифициран PET. Модификацията се извършва чрез добавяне на вторичен гликол по време на полимеризацията на PETG.

В резултат, молекулярната структура е неравномерна и материалът PETG е прозрачен и аморфен, с температура на преминаване в стъкловидно състояние 88 градуса и температура на разтапяне от 290 С. Предлагаме PETG пръти и листи на склад.

PETG може да бъде обработван в доста по-широки граници от обикновения PET и предлага добра комбинация от свойства като якост, прозрачност и плътност.

Прътите и листите от PETG предлагат могат да се използват в медицинската индустрия за изработка на апаратура като тестови шишета и наблюдателни стъкла, за изработка на играчки, дисплеи, осветителни тела, лицеви панели с необходимост от прозрачност и др.

Полиетилен терефталат гликол / PETG се използва в:

Хранителна промишленост
Измервателни уреди
Химическа промишленост
Медицинска техника
Обща индустрия
Електротехника
Конвейeрна техника
Строителство

PETG на листи

PETG на листи

PETG листите(изработени от термопластичен кополимер на полиестера) - представляват лека, прозрачна пластмаса, много гъвкава и лесна за огъване. PETG листите се ползват за термоформоване или студено оформяне. PETG листите са с отлична ударна якост, включително при ниски температури до -40  ° С и са с добра устойчивост на химикали. Едн..

0.00лв

PETG на пръти

PETG на пръти

PETG пръти(изработени от термопластичен кополимер на полиестера) - представляват лека, прозрачна пластмаса, много гъвкава и лесна за огъване. PETG прътите се ползват за термоформоване или студено оформяне. PETG прътите са с отлична ударна якост, включително при ниски температури до -40  ° С и са с добра устойчивост на химикали. Едно ..

0.00лв

Показани 1 от 2 | 2 (1 Страници)