PVC Лентови завеси

Направете помещението си по-безопасно, по-тихо и по-енергийно ефективно! Ползвайте PVC лентови завеси на всички места, където преминаването през плътни врати е нежелателно или невъзможно за персонала и техниката Ви. Предлаганите от ДЕА ТРЕЙД БГ ЕООД ПВЦ лентови завеси са здрави, гъвкави и надеждни.

PVC ЛЕНТОВИ ЗАВЕСИ – КАТАЛОГ

Лентовите завеси от поливинилхлорид намират множество приложения и са икономичен начин за контролиране на ненужното прахосване на енергия. Внушителният ни диапазон от предлагани PVC лентови завеси и прозрачен PVC винил “кристал” със сигурност ще е полезен и за вашето приложение, като може лесно да намали разходите Ви.

Освен че позволяват отличен контрол на микроклимата, ПВЦ лентовите завеси подобряват комфорта на работната среда за хората и са добра алтернатива на много топло- и шумоизолационни материали. Те служат за изработка на врати, разделители на помещения, предпазване на хранителни и др. стоки от разваляне, за защита при заваръчни дейности и мн. др.

Част от лентовите завеси от ПВЦ, които предлагаме включват:

 PVC лентови завеси за складове  PVC лентови завеси против насекоми
 PVC лентови завеси за хладилни помещения и камиони  PVC лентови завеси за преминаване мотокари
 Плътни и маркировъчни лентови завеси  Лентови завеси за заваръчни апарати с UV защита

Прозрачни PVC лентови завеси

Прозрачни PVC лентови завеси

Прозрачни PVC лентови завеси Прозрачните PVC лентови завеси и PVC лентите, от които се изработват, са чудесен начин за спестяване от енергийни разходи, чрез отделяне на работните помещения. Предлагаме най-широкия асортимент PVC лентови завеси, така че да отговорим точно на Вашите изисквания, за външна и вътрешна употреба във всякакви инд..

0.00лв

Система за окачване на PVC лентови завеси (с гребен и окачвачи)

Система за окачване на PVC лентови завеси (с гребен и окачвачи)

Система за окачване на PVC лентови завеси (с гребен и окачвачи) Неръждаемата система за окачване на ПВЦ лентови завеси е съвсем лесна за употреба и монтаж. Лентовите завеси от PVC се монтират на доставяните със системата, специално разпробити плоски шини с помощта на болтове и гайки или нитове. Релсата-окачвач представлява гребен, на който ши..

0.00лв

PVC лентови завеси - за ниски температури, хладилни помещения

PVC лентови завеси - за ниски температури, хладилни помещения

PVC лентови завеси - за нискотемпературни приложения, фризерни и хладилни помещения Този тип меки и прозрачни PVC лентови завеси e от специален клас ПВЦ, предназначен за употреба в хладилни помещения и фризерни отделения. Лентовите завеси от вида се използват само при ниски температури – до -40°С, там където стандартните..

0.00лв

PVC лентови завеси - за заваръчни дейности - с UV защита - зелени

PVC лентови завеси - за заваръчни дейности - с UV защита - зелени

PVC лентови завеси - за заваръчни дейности - с UV защита - зелени Този вид ПВЦ лентови завеси са специално предназначени за заваръчни дейности и предоставят надеждна защита, издръжливост и икономичност. Зелените ПВЦ лентови завеси за заваръчни дейности се произвеждат за защита на хората при работа в заваръчни отделения и като екран или..

0.00лв

PVC лентови завеси - оребрени - за мотокари

PVC лентови завеси - оребрени - за мотокари

ПВЦ лентови завеси – оребрени – за преминаване на мотокари и тежко натоварване Оребрените PVC лентови завеси, предлагани от нас се ползват за тежко натоварване при околни температури между +50°c до -15°c. ПВЦ лентовите завеси от този тип са оребрени, вместо плоски, за да улеснят достъпа до помещението и същевреме..

0.00лв

PVC лентови завеси - сиви

PVC лентови завеси - сиви

PVC лентови завеси - сиви Сивите PVC лентови завеси обикновено служат за корпоративно брандиране на входове и и лентови врати. Те са идеални за изграждане на оградени офис сектори и помещения, изолирани отделения и за подобряване на фирмения имидж, в комбинация с често използвания сив цвят при интериорния бизнес дизайн. ПВЦ ле..

0.00лв

PVC лентови завеси - жълти - против насекоми

PVC лентови завеси - жълти - против насекоми

PVC лентови завеси - жълти - против насекоми  Жълтите PVC лентови завеси против насекоми, които предлагаме са специален материал, съдържащ Цитронела – аромат, който отблъсква пчели, оси, мухи и други летящи насекоми. Цветът на тези лентови завеси от ПВЦ е жълт, който както е известно е отблъскващ за мухи и насекоми. Тези две предпос..

0.00лв

PVC лентови завеси - за заваръчни дейности - с UV защита - червени

PVC лентови завеси - за заваръчни дейности - с UV защита - червени

PVC лентови завеси - за заваръчни дейности - с UV защита - червени Този вид ПВЦ лентови завеси са специално предназначени за заваръчни дейности и предоставят надеждна защита, издръжливост и икономичност. Червените  ПВЦ лентови завеси за заваръчни дейности се произвеждат за защита на хората при работа в заваръчни отделения и к..

0.00лв

PVC лентови завеси - перфорирани

PVC лентови завеси - перфорирани

PVC лентови завеси - перфорирани  Перфорираните ПВЦ лентови завеси се препоръчват за употреба на закрито при температури между +50°c и -15°C. Перфорираното ПВЦ, под формата на ленти е специално проектирано като алтернатива на мрежите за насекоми и съдържа малки перфорации по ширината и дължината  си. Този тип перфорирани PVC..

0.00лв

Матирани - полупрозрачни PVC лентови завеси

Матирани - полупрозрачни PVC лентови завеси

Матирани - полупрозрачни PVC лентови завеси  Матираните, полупрозрачни PVC лентови завеси са предназначени основно за използване в нормални температурни среди и обикновено се употребяват при производството на PVC ленти за завеси, създавайки замъглена защитна бариера. Лентовите завеси ПВЦ от полупрозрачен тип позволяват светлината да пр..

0.00лв

Показани 1 от 10 | 10 (1 Страници)