• Тефлоново уплътнение за люкове

Тефлоновото уплътнение за люкове е изработено със специална куха гумена сърцевина, защитена от две ленти трудно износващ се тефлон, опакован в плътна облицовка с квадратна форма от силно устойчив полипропилен. Уплътнителят е безазбестов и е вграден в друг слой тефлонова оплетка.

 

Уплътненията за люкове за морската индустрия, които предлагаме включват различни предварително оформени пръстени и ролки от които може да се отреже необходимата дължина. Тефлоновите уплътнения за капаци на люкове обикновен се ползват за инспекционни отвори и ревизии на танкове, ползвани за транспортиране на флуиди.

 

Тези тефлонови уплътнения запазват еластичността и ефективността си дълго време и гарантират херметичност. Уплътненията за люкове се предлагат с квадратно и правоъгълно сечение, като могат да служат за уплътнение вместо всякакъв тип гарнитури за люкове. Максималната работна температура е 100°С. Тефлоновите уплътнения от този тип са в съответствие с международните стандарти.

Приложения:

Обща индустриална употреба, ядрена енергетика, рафинерии, нефтопреработка, заводи за хартия, ТЕЦ, захарна промишленост.

 

Предимства:

Изключителната гъвкавост на уплътненията за люкове позволяват на продукта да се адаптира лесно към всякакви неравности по повърхността на люковете и капаците. Разбира се трябва да се пресметне точния размер на каналите, в които ще се монтира уплътнението за люкове за да се постигне перфектно уплътнение при затваряне. Толерансите на размерите при изработка варират между -1 и + 2мм.

 

Обща спецификация
Материал: специална куха гумена сърцевина, защитена от две ленти трудно износващ се тефлон, опакован в плътна облицовка с квадратна форма от силно устойчив полипропилен. Уплътнителят е безазбестов и е вграден в друг слой тефлонова оплетка.
Приложение: Уплътнение за капаци за люкове за морска, обща индустриална употреба, ядрена енергетика, рафинерии, нефтопреработка, заводи за хартия, ТЕЦ, захарна промишленост.
Температурен диапазон °С -50°C +250°C
Налягане [bar]

  • 20 bar за центрофужни помпи;
  • 50 bar за бутални помпи;

Продуктов лист

Уплътнение за люкове

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тефлоново уплътнение за люкове

  • Производител: Italy
  • Наличност: В наличност
  • 0.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

Експандирана тефлонова набивка с графит - egPTFE GB70

Експандирана тефлонова набивка с графит - egPTFE GB70

Експандирана тефлонова набивка с графит - egPTFE GB70 Спецификация:  egPTFE GB70 набивката е изградена от експандирана тефлонова прежда, пълна с графитен прах и силиконов лубрикант. Този вид набивка е чудесно решение за динамичните приложения, защото коефициентът на триене е много нисък и тефлонът / PTFE гарантира широка гама от флуиди, ..

0.00лв

Тефлонова набивка PL5000S

Тефлонова набивка PL5000S

Спецификация:Тефлоновата набивка PL5000S e подходяща за уплътнение на индустриална арматура, бутални помпи, бавновъртящи се миксери. Тази набивка е изтъкана от бели експандирани тефлонови прежди.Състав:Бели тефлонови експандирани нишкиПриложение:Набивка за обща употреба - промишлена арматура и помпи;Тефлонова набивка PL5000S..

0.00лв

Тефлоново уплътнение за автоклави

Тефлоново уплътнение за автоклави

Тефлоново уплътнение за автоклави, помпи и арматура под формата на набивка, изработена от чиста тефлонова прежда с еластомерна сърцевина, подходяща за специални приложения, изискващи добра устойчивост на киселини и основи и едновременно много добра еластичност. Това уплътнение за люкове, автоклави и помпи, изработено от тефлон с гумена сърцеви..

0.00лв

Импрегнирана тефлонова набивка за храни - FDA

Импрегнирана тефлонова набивка за храни - FDA

Импрегнирана тефлонова набивка за храни - FDA Тъкана тефлонова набивка с FDA одобрение, от чисти тефлонови прежди  PTFE - със специална оплетка, специално проектирана за хранителната индустрия. Тефлоновите прежди, ползвани за производството на тази тефлонова набивка са в съответствие с изискванията на FDA - Щатската администрация по храните..

0.00лв

Уплътнител с правоъгълно сечение за люкове на авто- и ЖП цистерни

Уплътнител с правоъгълно сечение за люкове на авто- и ЖП цистерни

Модифициран уплътнител за люкове на авто и ЖП цистерни, с еластомерна куха сърцевина, тефлонова външна оплетка и правоъгълно сечение, специално проектиран за изработка на канали за малки уплътнения с правоъгълна форма.Типични приложения:Уплътнения за малки канали по капаци на люкове на автомобилни и железопътни цистерниизрязват се лесно по размер и..

0.00лв

Тефлонова набивка 4154 - с ръбове от кевлар

Тефлонова набивка 4154 - с ръбове от кевлар

PTFE / Тефлонова набивка тип 4154 -  с FLUORPACK® съдържание + кевлар / ARAMTEX® по ръбовете Плетената тефлонова набивка от този тип се състои от FLUORPACK® прежди, подсилени по ръбовете с чисти кевларени влакна ARAMTEX® с диагонална оплетка. FLUORPACK® представлява изключително по качествата си влакно, изплетено от ..

0.00лв

Тагове: Тефлоново, уплътнение, за люкове