• Тефлоново уплътнение за автоклави

Тефлоново уплътнение за автоклави, помпи и арматура под формата на набивка, изработена от чиста тефлонова прежда с еластомерна сърцевина, подходяща за специални приложения, изискващи добра устойчивост на киселини и основи и едновременно много добра еластичност. Това уплътнение за люкове, автоклави и помпи, изработено от тефлон с гумена сърцевина издържа до +280°С


Приложения:

статични уплътнения, автоклави, врати, люкове, затвори на танкове, подходящи за морската индустрия, за металообработването и рафинерийната промишленост.

Обща спецификация
Материал: специална куха гумена сърцевина, защитена от две ленти трудно износващ се тефлон, опакован в плътна облицовка с квадратна форма от силно устойчив полипропилен. Уплътнителят е безазбестов и е вграден в друг слой тефлонова оплетка.
Приложение: статични уплътнения, автоклави, врати, люкове, затвори на танкове, подходящи за морската индустрия, за металообработването и рафинерийната промишленост.
Температурен диапазон °С -50°C +280°C
Налягане [bar] 20 bar за центрофужни помпи; 50 bar за бутални помпи;
Продуктов лист

Тефлоново уплътнение за автоклави, помпи и арматура

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тефлоново уплътнение за автоклави

  • Производител: Italy
  • Наличност: В наличност
  • 0.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

Тефлоново уплътнение за люкове

Тефлоново уплътнение за люкове

Тефлоновото уплътнение за люкове е изработено със специална куха гумена сърцевина, защитена от две ленти трудно износващ се тефлон, опакован в плътна облицовка с квадратна форма от силно устойчив полипропилен. Уплътнителят е безазбестов и е вграден в друг слой тефлонова оплетка.   Уплътненията за люкове за морската индустрия, които предлагам..

0.00лв

Уплътнител с правоъгълно сечение за люкове на авто- и ЖП цистерни

Уплътнител с правоъгълно сечение за люкове на авто- и ЖП цистерни

Модифициран уплътнител за люкове на авто и ЖП цистерни, с еластомерна куха сърцевина, тефлонова външна оплетка и правоъгълно сечение, специално проектиран за изработка на канали за малки уплътнения с правоъгълна форма.Типични приложения:Уплътнения за малки канали по капаци на люкове на автомобилни и железопътни цистерниизрязват се лесно по размер и..

0.00лв

Тагове: Уплътнение, за автоклави