• Тефлонови пръти - стъклонапълнени

Тефлонови пръти - стъклонапълнени

Тефлоновите пръти с 25% стъклен пълнеж са с висока издръжливост и представляват синтетичен флуорополимер с добавени стъклени влакна, подобряващи характеристиките му.

Стъклонапълненият тефлон на пръти е със завишена механична якост, износоустойчивост и не се смачква лесно - до 40% по-слабо от обикновения тефлон. Дълготрайната работна температура на тефлона със стъкло под формата на пръти е от -200°C до 260°C като краткотрайната пикова температура може да достигне и +300°C.

Предлаганите от нас тефлонови пръти са със съдържание на стъклени фибри 25%. Добавените стъклени влакна подобряват износоустойчивостта и до по-слаба степен якостта на деформация при натоварване, докато останалите свойства като диелектрична якост и химическа устойчивост остават непроменени. Въпреки това е важно да се запомни че стъклото е с по-ниска устойчивост към алкални елементи и лесно може да бъде разрушено от Флуорна киселина например. Коефициентът на триене също леко е завишен при стъклонапълнените тефлонови пръти.

Приложение:

Типичните сфери на приложение на тефлоновите пръти със стъкло включват самолетна индустрия, електротехнически нужди и електроника, автомобилна индустрия и др. Тефлоновите пръти със стъкло са материал, който лесно се обработва до много прецизен размер, стругова се или се реже с CNC машина.

Подобни материали от същия клас, които предлагаме включват чист, непреработен тефлон на пръти, графитонапълнен тефлон, тефлон с 25% карбонови нишки и др. В случай, че имате необходимост от обработване или рязане на тефлон със стъклен пълнеж от заготовки на пръти, можете да се свържете с нас.

Обща спецификация
Характеристики
Максимална работна температура - дълготрайно260°C
Удължение на опън>200%
Якост на опън>18 MPa
Плътност2.14→ 2.19 g/cm
Клас на негоримостUL 94 V-0
Водопроницаемост0.30%
Температурен диапазон °С 260 °C
Дължина 1000 mm или по заявка
Относително тегло: 2.20 g/cm3
Продуктов лист

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тефлонови пръти - стъклонапълнени

  • 0.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

PTFE / Тефлонови листи

PTFE / Тефлонови листи

PTFE / Тефлоновите листи  са устойчиви на повечето химикали, на много високи температури и имат най-ниския коефициент на триене, което означава, че върху тях не залепват други материали. Тефлоновите плочи са незалепващи и притежават повечето характеристики на останалите флуорополимери, но с разликата, че издържат на много по-..

0.00лв

Експандирани тефлонови листи - PTFE

Експандирани тефлонови листи - PTFE

Експандирани тефлонови листи - PTFE Експандираният тефлон  е мек и широко приложим материал за гарнитури, който е идеален за употреба при приложения с ограничена възможност за силен натяг на болтовете. В приложения, като например пластмасови тръби или тръби с епоксидно стъклено покритие, експандираният тефлон под формата на гарнитури за фла..

0.00лв

Тефлонови пръти

Тефлонови пръти

Тефлонови пръти (екструдирани)  Тефлоновите пръти имат отлична устойчивост на повечето химикали и разтворители и са способни да функционирант на много високи и ниски температури. –дори до +260°C. Тефлоновите пръти притежават много нисък коефициент на триене и често се използват при допир с хранителни продукти и храна. Материалът на ..

0.00лв

Тефлонови пръти с пълнители

Тефлонови пръти с пълнители

За подобряване физичните и химичните свойства на тефлоновите пръти се прилага смесването на чистия тефлон с определени подобрители-пълнители:Тефлонови пръти с пълнител -стъклени влакна25% къси стъклени влакна; 85% върджин PTFEИзносоустойчив, подобрена твърдост, ниско термално разширение, слаба деформация при натоварванеТефлонови пръти с пълнител -в..

0.00лв

Тефлонови тръби

Тефлонови тръби

Тефлоновите тръби, изработени от PTFE осигуряват стабилна работа при високи температури, над границата на всички термопласти, притежават висока устойчивост на стареене, слаба топлопроводимост, най-нисък коефициент на триене от останалите подобни материали. PTFE тръбите издържат на въздействието на най-агресивните органични и неорганични химикали.&n..

0.00лв

Тефлонови пръти - с графит

Тефлонови пръти - с графит

Тефлонови пръти - с графит Екструдираните тефлонови пръти с графит притежават добра топлоустойчивост. Те издържат до над +260°С. Прътите от тефлон с графитен пълнител са химически инертни, с нисък коефициент на триене и причиняват минимално износване на насрещната повърхност. Графитът като пълнител на тефлоновите пръти е също с добра химическ..

0.00лв

Тефлонови пръти - стъклонапълнени

Тефлонови пръти - стъклонапълнени

Тефлонови пръти - стъклонапълнени Тефлоновите пръти с 25% стъклен пълнеж са с висока издръжливост и представляват синтетичен флуорополимер с добавени стъклени влакна, подобряващи характеристиките му. Стъклонапълненият тефлон на пръти е със завишена механична якост, износоустойчивост и не се смачква лесно - до 40% по-слабо от обикновения тефло..

0.00лв

Тефлонови пръти - с карбонови нишки

Тефлонови пръти - с карбонови нишки

Тефлонови пръти - с карбонови нишки Тефлоновите пръти от PTFE с 25% въглеродни нишки са с висока издръжливост и отлично представяне при широк обхват от условия. Този тип тефлонови пръти с пълнеж от карбонови нишки са изработени от синтетичен флуорополимер, в който въглеродните влакна допринасят за подобряването на електрическите свойства, якостт..

0.00лв

Колена, облицовани с тефлон

Колена, облицовани с тефлон

Тефлонизираните колена, облицовани вътрешно с PTFE,  се доставят като колена с ъгли 90°, 60°, 45° или 30°. Други ъгли са налични по поръчка. 90 градусовите облицовани с тефлон колена се доставят стандартно с един фиксиран и един въртящ се фланец, като по поръчка са възможни и вариации. Тефлонизираните фитинги и колена в ра..

0.00лв

Тагове: Тефлонови пръти, със стъкло