• Тефлонови пръти - стъклонапълнени

Тефлонови пръти - стъклонапълнени

Тефлоновите пръти с 25% стъклен пълнеж са с висока издръжливост и представляват синтетичен флуорополимер с добавени стъклени влакна, подобряващи характеристиките му.

Стъклонапълненият тефлон на пръти е със завишена механична якост, износоустойчивост и не се смачква лесно - до 40% по-слабо от обикновения тефлон. Дълготрайната работна температура на тефлона със стъкло под формата на пръти е от -200°C до 260°C като краткотрайната пикова температура може да достигне и +300°C.

Предлаганите от нас тефлонови пръти са със съдържание на стъклени фибри 25%. Добавените стъклени влакна подобряват износоустойчивостта и до по-слаба степен якостта на деформация при натоварване, докато останалите свойства като диелектрична якост и химическа устойчивост остават непроменени. Въпреки това е важно да се запомни че стъклото е с по-ниска устойчивост към алкални елементи и лесно може да бъде разрушено от Флуорна киселина например. Коефициентът на триене също леко е завишен при стъклонапълнените тефлонови пръти.

Приложение:

Типичните сфери на приложение на тефлоновите пръти със стъкло включват самолетна индустрия, електротехнически нужди и електроника, автомобилна индустрия и др. Тефлоновите пръти със стъкло са материал, който лесно се обработва до много прецизен размер, стругова се или се реже с CNC машина.

Подобни материали от същия клас, които предлагаме включват чист, непреработен тефлон на пръти, графитонапълнен тефлон, тефлон с 25% карбонови нишки и др. В случай, че имате необходимост от обработване или рязане на тефлон със стъклен пълнеж от заготовки на пръти, можете да се свържете с нас.

Обща спецификация
Характеристики
Максимална работна температура - дълготрайно260°C
Удължение на опън>200%
Якост на опън>18 MPa
Плътност2.14→ 2.19 g/cm
Клас на негоримостUL 94 V-0
Водопроницаемост0.30%
Температурен диапазон °С 260 °C
Дължина 1000 mm или по заявка
Относително тегло: 2.20 g/cm3
Продуктов лист

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тефлонови пръти - стъклонапълнени

  • 0.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

PTFE / Тефлонови листи

PTFE / Тефлонови листи

PTFE / Тефлоновите листи  предлагани от ДЕА ТРЕЙД БГ ЕООД са устойчиви на повечето химикали, на много високи температури и имат най-ниския коефициент на триене, което означава, че върху тях не залепват други материали. Тефлоновите плочи са незалепващи и притежават повечето характеристики на останалите флуорополимери, но ..

0.00лв

Експандирани тефлонови листи - PTFE

Експандирани тефлонови листи - PTFE

Експандирани тефлонови листи - PTFE Експандираният тефлон  е мек и широко приложим материал за гарнитури, който е идеален за употреба при приложения с ограничена възможност за силен натяг на болтовете. В приложения, като например пластмасови тръби или тръби с епоксидно стъклено покритие, експандираният тефлон под формата на гарнитури за фла..

0.00лв

Тефлонови пръти

Тефлонови пръти

Тефлонови пръти (екструдирани)  Тефлоновите пръти предлагани от ДЕА ТРЕЙД БГ ЕООД имат отлична устойчивост на повечето химикали и разтворители и са способни да функционирант на много високи и ниски температури. –дори до +260°C. Тефлоновите пръти притежават много нисък коефициент на триене и често се използват при допир с хранителн..

0.00лв

Тефлонови пръти с пълнители

Тефлонови пръти с пълнители

За подобряване физичните и химичните свойства на тефлоновите пръти се прилага смесването на чистия тефлон с определени подобрители-пълнители:Тефлонови пръти с пълнител -стъклени влакна25% къси стъклени влакна; 85% върджин PTFEИзносоустойчив, подобрена твърдост, ниско термално разширение, слаба деформация при натоварванеТефлонови пръти с пълнител -в..

0.00лв

Тефлонови тръби

Тефлонови тръби

PTFE / Тефлонови тръби Тефлоновите тръби, изработени от PTFE осигуряват стабилна работа при високи температури, над границата на всички термопласти, притежават висока устойчивост на стареене, слаба топлопроводимост, най-нисък коефициент на триене от останалите подобни материали. PTFE тръбите издържат на въздействието на най-агресивните орга..

0.00лв

Тефлонови пръти - с графит

Тефлонови пръти - с графит

Тефлонови пръти - с графит Екструдираните тефлонови пръти с графит притежават добра топлоустойчивост. Те издържат до над +260°С. Прътите от тефлон с графитен пълнител са химически инертни, с нисък коефициент на триене и причиняват минимално износване на насрещната повърхност. Графитът като пълнител на тефлоновите пръти е също с добра химическ..

0.00лв

Тефлонови пръти - стъклонапълнени

Тефлонови пръти - стъклонапълнени

Тефлонови пръти - стъклонапълнени Тефлоновите пръти с 25% стъклен пълнеж са с висока издръжливост и представляват синтетичен флуорополимер с добавени стъклени влакна, подобряващи характеристиките му. Стъклонапълненият тефлон на пръти е със завишена механична якост, износоустойчивост и не се смачква лесно - до 40% по-слабо от обикновения тефло..

0.00лв

Тефлонови пръти - с карбонови нишки

Тефлонови пръти - с карбонови нишки

Тефлонови пръти - с карбонови нишки Тефлоновите пръти от PTFE с 25% въглеродни нишки са с висока издръжливост и отлично представяне при широк обхват от условия. Този тип тефлонови пръти с пълнеж от карбонови нишки са изработени от синтетичен флуорополимер, в който въглеродните влакна допринасят за подобряването на електрическите свойства, якостт..

0.00лв

Колена, облицовани с тефлон

Колена, облицовани с тефлон

Тефлонизираните колена, облицовани вътрешно с PTFE,  се доставят като колена с ъгли 90°, 60°, 45° или 30°. Други ъгли са налични по поръчка. 90 градусовите облицовани с тефлон колена се доставят стандартно с един фиксиран и един въртящ се фланец, като по поръчка са възможни и вариации. Тефлонизираните фитинги и колена в ра..

0.00лв

Тагове: Тефлонови пръти, със стъкло