• Тефлонова набивка 1120S - експандиран тефлон и графит - сандвич

Тефлонова набивка 1120S - експандиран тефлон и графит - сандвич

Тефлоновата набивка 1120S - е изработена от експандиран PTFE  и графитна прежда - сандвич тип. Това е набивка , сплетена от експандиран PTFE и графитна прежда - тип сандвич, импрегнирана със специална смазка и специално обработена за фиксиране и увеличаване на здравината на преждата.

Графитът на тази набивка от PTFE е интегриран в преждата, която дори при разтриване оставя набивката гладка. Преждата е произведена с отличителна технология, която значително подобрява здравината на преждата, топлопроводимостта и самосмазващите й свойства.

Помпи, промишлена арматура, превключватели и плъзгачи са уплътнени надеждно с Графитотефлоновата PTFE набивка 1120S. набивката може да се ползва във всички химически условия, но се използва предимно за уплътняване на агресивни химически системи, въздух и пари до 280С.

Това е отличен избор за високоскоростни помпи, газов сектор, по-специално моноетаноламинови помпи, кондензационни помпи и др.

Областите на приложение са в уплътнението на машини в химическия, фармацевтичния, нефтопреработвателния и хранително-вкусовия сектор, особено в химическите отрасли на енергийния сектор и др.

Предимства
ПТФЕ набивката от този тип има отлична топлопроводимост поради съдържанието на графит, което определя употребата й дори при високи периферни скорости на въртене на валове.

1120S е подходяща за използване в киселини и основи. Набивката има много малка степен на свиване, не разхлабва маса, универсална е, не се разпокъсва при стареене и не става крехка.

Обща спецификация
Материал: Експандиран тефлон PTFE - сандвич тип графитна прежда, импрегниран със специална смазка
Приложение:

  • Използва се за уплътняване на помпи, промишлена арматура, клапани и плъзгачи.
  • подходяща е за всякакви химически среди, но главно използвана за уплътняване на агресивни химически среди, вода и пара до 280 ° C

Температурен диапазон °С -100°C / +280°С
Налягане [bar]
  • за въртящи - помпи: 32 bar
  • за бутални помпи: 85 бара
  • за арматура: 250 бара
Продуктов лист

Тефлонова набивка 1120S - експандиран тефлон и графит - сандвич

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тефлонова набивка 1120S - експандиран тефлон и графит - сандвич

  • 0.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

Тефлонова набивка за помпи PL5000L

Тефлонова набивка за помпи PL5000L

Спецификация:Тефлоновата набивка за помпи - PL5000L е изработена от смазани чисти тефлонови прежди. PTFE набивката PL5000L предлага широк диапазон на употреба с повечето индустриални флуиди. В частност спецификата на обмазването на този тип тефлонова набивка придава допълнителен ефект за намаляване на коефициента на триене. Тефлоновата набивка PL50..

0.00лв

Тефлонова набивка PL5000S

Тефлонова набивка PL5000S

Спецификация:Тефлоновата набивка PL5000S e подходяща за уплътнение на индустриална арматура, бутални помпи, бавновъртящи се миксери. Тази набивка е изтъкана от бели експандирани тефлонови прежди.Състав:Бели тефлонови експандирани нишкиПриложение:Набивка за обща употреба - промишлена арматура и помпи;Тефлонова набивка PL5000S..

0.00лв

Тефлонова набивка 4154 - с ръбове от кевлар

Тефлонова набивка 4154 - с ръбове от кевлар

PTFE / Тефлонова набивка тип 4154 -  с FLUORPACK® съдържание + кевлар / ARAMTEX® по ръбовете Плетената тефлонова набивка от този тип се състои от FLUORPACK® прежди, подсилени по ръбовете с чисти кевларени влакна ARAMTEX® с диагонална оплетка. FLUORPACK® представлява изключително по качествата си влакно, изплетено от ..

0.00лв

Тефлонова набивка 1101S - чист експандиран тефлон

Тефлонова набивка 1101S - чист експандиран тефлон

Тефлонова набивка 1101S - чист експандиран тефлон Изплетена от прежда с изключителна якост на опън, PTFE набивката от тип 1101 S е по-здрава и по-издръжлива от стандартната набивка от PTFE тефлон. Специални висококачествени прежди са вградени в набивката от този тип.  Заедно с ниския коефициент на триене на тефлона,  те повишав..

0.00лв

Тефлонова набивка 1101 - чист експандиран тефлон с тефлонова дисперсия

Тефлонова набивка 1101 - чист експандиран тефлон с тефлонова дисперсия

Тефлонова набивка 1101 - чист експандиран тефлон с тефлонова дисперсия Тази тефлонова набивка е изплетена от 120 PTFE сорт прежда, с квадратно сечение и експандирани тефлонови PTFE влакна. Тефлоновата набивка от този тип е импрегнирана с многокомпонентна структура от уникални смазки. PTFE набивката тип 1101 се използва за уплътняване на..

0.00лв

Тагове: Тефлонова, набивка, 1120S, експандиран, тефлон, и, графит, сандвич