• Тефлонова набивка 1120 - експандиран тефлон с графит

Тефлонова набивка 1120 - експандиран тефлон с графит

Тефлонова – ПТФЕ набивка , изработена от разширена PTFE прежда и графит, импрегнирана с уникална смазка. Графитът е интегриран в преждата, така че когато се търка, повърхността на набивката остава гладка.

Тефлонова набивка 1120 - експандиран тефлон с графит се използва за уплътняване на помпи, смесители, клапани и плъзгачи. Набивката от тефлон PTFE и графит е приложима във всички химически условия, но се използва предимно за уплътнение на агресивни химикали в системи с  въздух и пара до 280 ° C.

Областите на използване са уплътнение на машини в химическия, фармацевтичния, нефтопреработвателния и хранително-вкусовия сектор, особено в химическите услуги на електроснабдителната индустрия и др

Тефлоновата набивка с експандиран тефлон и графит има много отлична топлопроводимост поради наличието на графит, което определя възможността за уплътняване на тръби и помпи с високо движение и с бърза периферна скорост.

Предимства

Тефлонова набивка 1120 - експандиран тефлон с графит се ползва, както за киселини, така и за основи. Тази набивка предлага много ниска степен на смачкване, което означава че не губи масата си и е силно адаптивна към повърхността, не старее и не се чупи.

Обща спецификация
Материал: сплетена от PTFE и графитна прежда, импрегнирана със специална смазка
Приложение:
  • инсталации и оборудване в химическата, фармацевтичната, нефтопреработвателната и хранително-вкусовата промишленост, особено в химическите отдели и електроснабдителната промишленост
  •  уплътняване на помпи, смесители, клапани, плъзгачи
Температурен диапазон °С 200°C / +280°С
Налягане [bar]
  • за ротационни помпи: 30 бара
  • за бутални помпи: 80 бара
  • за арматура: 200 бара
Продуктов лист

Тефлонова набивка от експандиран тефлон и графит - тип 1120

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тефлонова набивка 1120 - експандиран тефлон с графит

  • 0.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

Тефлонова набивка за помпи PL5000L

Тефлонова набивка за помпи PL5000L

Тефлонова набивка за помпи - тип PL5000L Спецификация: Тефлоновата набивка за помпи - PL5000L е изработена от смазани чисти тефлонови прежди. PTFE набивката PL5000L предлага широк диапазон на употреба с повечето индустриални флуиди. В частност спецификата на обмазването на този тип тефлонова набивка придава допълнителен ефект за намаляване н..

0.00лв

Тефлонова набивка PL5000S

Тефлонова набивка PL5000S

Спецификация:Тефлоновата набивка PL5000S e подходяща за уплътнение на индустриална арматура, бутални помпи, бавновъртящи се миксери. Тази набивка е изтъкана от бели експандирани тефлонови прежди.Състав:Бели тефлонови експандирани нишкиПриложение:Набивка за обща употреба - промишлена арматура и помпи;Тефлонова набивка PL5000S..

0.00лв

Тефлонова набивка 4154 - с ръбове от кевлар

Тефлонова набивка 4154 - с ръбове от кевлар

PTFE / Тефлонова набивка тип 4154 -  с FLUORPACK® съдържание + кевлар / ARAMTEX® по ръбовете Плетената тефлонова набивка от този тип се състои от FLUORPACK® прежди, подсилени по ръбовете с чисти кевларени влакна ARAMTEX® с диагонална оплетка. FLUORPACK® представлява изключително по качествата си влакно, изплетено от ..

0.00лв

Тефлонова набивка 1101S - чист експандиран тефлон

Тефлонова набивка 1101S - чист експандиран тефлон

Тефлонова набивка 1101S - чист експандиран тефлон Изплетена от прежда с изключителна якост на опън, PTFE набивката от тип 1101 S е по-здрава и по-издръжлива от стандартната набивка от PTFE тефлон. Специални висококачествени прежди са вградени в набивката от този тип.  Заедно с ниския коефициент на триене на тефлона,  те повишав..

0.00лв

Тефлонова набивка 1101 - чист експандиран тефлон с тефлонова дисперсия

Тефлонова набивка 1101 - чист експандиран тефлон с тефлонова дисперсия

Тефлонова набивка 1101 - чист експандиран тефлон с тефлонова дисперсия Тази тефлонова набивка е изплетена от 120 PTFE сорт прежда, с квадратно сечение и експандирани тефлонови PTFE влакна. Тефлоновата набивка от този тип е импрегнирана с многокомпонентна структура от уникални смазки. PTFE набивката тип 1101 се използва за уплътняване на..

0.00лв

Тагове: Тефлонова, набивка, 1120, експандиран, тефлон, с, графит