• Тефлонова набивка 1101S - чист експандиран тефлон

Тефлонова набивка 1101S - чист експандиран тефлон

Изплетена от прежда с изключителна якост на опън, PTFE набивката от тип 1101 S е по-здрава и по-издръжлива от стандартната набивка от PTFE тефлон. Специални висококачествени прежди са вградени в набивката от този тип.  Заедно с ниския коефициент на триене на тефлона,  те повишават топлопроводимостта и правят тази набивка подходяща за уплътняване на високоскоростни ротационни помпи.

PTFE набивката 1101 S има повишена химическа устойчивост. Тефлоновата набивка от настоящия вид, изработена от чист експандиран тефлон е подходяща както за основи, така и за киселини. Тези характеристики, съчетани с повишеното качество на използваната прежда, позволяват нейното прилагане при високотехноногични производства.

Областите на използване на тефлоновата набивка от експандиран тефлон включват уплътняване на машини в химическия, фармацевтичния, нефтопреработвателния и хранително-вкусовия сектор, както и в химическите услуги на електроснабдителната индустрия.

Предимства:

Тефлоновата набивка от чист експандиран тефлон има много малка степен свиване и не губи обема или теглото си, което е гаранция за херметически затворено уплътняване. PTFE набивката 1101 S съдържа експандиран тефлон и смазващи вещества.

Обща спецификация
Материал: Изплетена от прежда с изключителна якост на опън и е по-добра и по-устойчива от конвенционалната PTFE набивка
Приложение:
  • уплътняване на високоскоростни ротационни помпи
  • уплътнителни инсталации и оборудване в химическата, фармацевтичната, нефтопреработвателната и хранително-вкусовата промишленост и в химическите отдели на електроснабдителната промишленост
Температурен диапазон °С -200°C / +280°С
Налягане [bar]
  • за въртящи  помпи: 30 бара
  • за бутални помпи: 30 бара
  • за арматура: 250 бара
Продуктов лист

Тефлонова набивка от експандиран тефлон 1101S

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тефлонова набивка 1101S - чист експандиран тефлон

  • 0.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

Тефлонова набивка за помпи PL5000L

Тефлонова набивка за помпи PL5000L

Спецификация:Тефлоновата набивка за помпи - PL5000L е изработена от смазани чисти тефлонови прежди. PTFE набивката PL5000L предлага широк диапазон на употреба с повечето индустриални флуиди. В частност спецификата на обмазването на този тип тефлонова набивка придава допълнителен ефект за намаляване на коефициента на триене. Тефлоновата набивка PL50..

0.00лв

Тефлонова набивка PL5000S

Тефлонова набивка PL5000S

Спецификация:Тефлоновата набивка PL5000S e подходяща за уплътнение на индустриална арматура, бутални помпи, бавновъртящи се миксери. Тази набивка е изтъкана от бели експандирани тефлонови прежди.Състав:Бели тефлонови експандирани нишкиПриложение:Набивка за обща употреба - промишлена арматура и помпи;Тефлонова набивка PL5000S..

0.00лв

Тефлонова набивка 4154 - с ръбове от кевлар

Тефлонова набивка 4154 - с ръбове от кевлар

PTFE / Тефлонова набивка тип 4154 -  с FLUORPACK® съдържание + кевлар / ARAMTEX® по ръбовете Плетената тефлонова набивка от този тип се състои от FLUORPACK® прежди, подсилени по ръбовете с чисти кевларени влакна ARAMTEX® с диагонална оплетка. FLUORPACK® представлява изключително по качествата си влакно, изплетено от ..

0.00лв

Тефлонова набивка 1101 - чист експандиран тефлон с тефлонова дисперсия

Тефлонова набивка 1101 - чист експандиран тефлон с тефлонова дисперсия

Тефлонова набивка 1101 - чист експандиран тефлон с тефлонова дисперсия Тази тефлонова набивка е изплетена от 120 PTFE сорт прежда, с квадратно сечение и експандирани тефлонови PTFE влакна. Тефлоновата набивка от този тип е импрегнирана с многокомпонентна структура от уникални смазки. PTFE набивката тип 1101 се използва за уплътняване на..

0.00лв

Тефлонова набивка 1120 - експандиран тефлон с графит

Тефлонова набивка 1120 - експандиран тефлон с графит

Тефлонова набивка 1120 - експандиран тефлон с графит Тефлонова – ПТФЕ набивка , изработена от разширена PTFE прежда и графит, импрегнирана с уникална смазка. Графитът е интегриран в преждата, така че когато се търка, повърхността на набивката остава гладка. Тефлонова набивка 1120 - експандиран тефлон с графит се използва за уплътняване на п..

0.00лв

Тефлонова набивка 1120S - експандиран тефлон и графит - сандвич

Тефлонова набивка 1120S - експандиран тефлон и графит - сандвич

Тефлонова набивка 1120S - експандиран тефлон и графит - сандвич Тефлоновата набивка 1120S - е изработена от експандиран PTFE  и графитна прежда - сандвич тип. Това е набивка , сплетена от експандиран PTFE и графитна прежда - тип сандвич, импрегнирана със специална смазка и специално обработена за фиксиране и увеличаване на..

0.00лв

Тагове: Тефлонова, набивка, 1101S, чист, експандиран, тефлон