• Тефлонова набивка 1101 - чист експандиран тефлон с тефлонова дисперсия

Тефлонова набивка 1101 - чист експандиран тефлон с тефлонова дисперсия

Тази тефлонова набивка е изплетена от 120 PTFE сорт прежда, с квадратно сечение и експандирани тефлонови PTFE влакна. Тефлоновата набивка от този тип е импрегнирана с многокомпонентна структура от уникални смазки.

PTFE набивката тип 1101 се използва за уплътняване на помпи, смесители, клапани и плъзгачи. Тя има много добри параметри, които я правят подходяща във всички химически агресивни условия и в спектър от ниски температури до 280 ° C.

Тефлоновата набивка е подходяща както за основи, така и за киселини. Чистотата и високата химическа устойчивост са само някои от качествата на тефлоновата ПТФЕ набивка 1101. Тези характеристики описват нейното прилагане при процедури за производство на течности с повишена чистота.

Зоните за използване са уплътнение на съоръжения и машини в химическия, фармацевтичния, нефтопреработвателния и хранително-вкусовия сектор, както и в химическите услуги на електроснабдителната индустрия.

Предимства

Набивката не се свива и не губи количеството си, което е изискване в повечето производства, изискващи висока степен на херметичност.

Обща спецификация
Материал: Набивка, оплетена от PTFE прежда тип Finitext Pe 120, с експандирани PTFE влакна с квадратно сечение и многослойна оплетка, импрегнирана с многокомпонентна композиция от специални смазочни материали
Приложение:
  • уплътнителни приложения и за оборудване в химическата, фармацевтичната, нефтопреработвателната и хранително-вкусовата промишленост и в химическите отдели на електроснабдителната промишленост
  • уплътняване на помпи, смесители, клапани, плъзгачи
Температурен диапазон °С 200°C / +280°С
Налягане [bar]
  • за въртящи помпи: 30 бара
  • за бутални помпи: 30 бара
  • за арматура: 250 бара
Продуктов лист

Тефлонова набивка 1101 - чист експандиран тефлон с тефлонова дисперсия

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тефлонова набивка 1101 - чист експандиран тефлон с тефлонова дисперсия

  • 0.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

Тефлонова набивка за помпи PL5000L

Тефлонова набивка за помпи PL5000L

Спецификация:Тефлоновата набивка за помпи - PL5000L е изработена от смазани чисти тефлонови прежди. PTFE набивката PL5000L предлага широк диапазон на употреба с повечето индустриални флуиди. В частност спецификата на обмазването на този тип тефлонова набивка придава допълнителен ефект за намаляване на коефициента на триене. Тефлоновата набивка PL50..

0.00лв

Тефлонова набивка PL5000S

Тефлонова набивка PL5000S

Спецификация:Тефлоновата набивка PL5000S e подходяща за уплътнение на индустриална арматура, бутални помпи, бавновъртящи се миксери. Тази набивка е изтъкана от бели експандирани тефлонови прежди.Състав:Бели тефлонови експандирани нишкиПриложение:Набивка за обща употреба - промишлена арматура и помпи;Тефлонова набивка PL5000S..

0.00лв

Тефлонова набивка 4154 - с ръбове от кевлар

Тефлонова набивка 4154 - с ръбове от кевлар

PTFE / Тефлонова набивка тип 4154 -  с FLUORPACK® съдържание + кевлар / ARAMTEX® по ръбовете Плетената тефлонова набивка от този тип се състои от FLUORPACK® прежди, подсилени по ръбовете с чисти кевларени влакна ARAMTEX® с диагонална оплетка. FLUORPACK® представлява изключително по качествата си влакно, изплетено от ..

0.00лв

Тефлонова набивка 1101S - чист експандиран тефлон

Тефлонова набивка 1101S - чист експандиран тефлон

Тефлонова набивка 1101S - чист експандиран тефлон Изплетена от прежда с изключителна якост на опън, PTFE набивката от тип 1101 S е по-здрава и по-издръжлива от стандартната набивка от PTFE тефлон. Специални висококачествени прежди са вградени в набивката от този тип.  Заедно с ниския коефициент на триене на тефлона,  те повишав..

0.00лв

Тефлонова набивка 1120 - експандиран тефлон с графит

Тефлонова набивка 1120 - експандиран тефлон с графит

Тефлонова набивка 1120 - експандиран тефлон с графит Тефлонова – ПТФЕ набивка , изработена от разширена PTFE прежда и графит, импрегнирана с уникална смазка. Графитът е интегриран в преждата, така че когато се търка, повърхността на набивката остава гладка. Тефлонова набивка 1120 - експандиран тефлон с графит се използва за уплътняване на п..

0.00лв

Тефлонова набивка 1120S - експандиран тефлон и графит - сандвич

Тефлонова набивка 1120S - експандиран тефлон и графит - сандвич

Тефлонова набивка 1120S - експандиран тефлон и графит - сандвич Тефлоновата набивка 1120S - е изработена от експандиран PTFE  и графитна прежда - сандвич тип. Това е набивка , сплетена от експандиран PTFE и графитна прежда - тип сандвич, импрегнирана със специална смазка и специално обработена за фиксиране и увеличаване на..

0.00лв

Тагове: Тефлонова, набивка, 1101, чист, експандиран, тефлон, с, тефлонова, дисперсия