• Тефлонова набивка 4154 - с ръбове от кевлар

PTFE / Тефлонова набивка тип 4154 -  с FLUORPACK® съдържание + кевлар / ARAMTEX® по ръбовете

Плетената тефлонова набивка от този тип се състои от FLUORPACK® прежди, подсилени по ръбовете с чисти кевларени влакна ARAMTEX® с диагонална оплетка.

FLUORPACK® представлява изключително по качествата си влакно, изплетено от тефлонови нишки, съдържащи капсуловани графитни частици и смазващи вещества, чрез което се гарантира правилно провеждане на топлината, висока температурна устойчивост, както и несравнима устойчивост на химически вещества и стареене. Хомогенната структура на тефлоновата набивка с кевларени ръбове 4154 позволява да не се износват компонентите по време на работа, намалява риска от износване на валовете и предотвратява замърсяването на флуида с частици, получаващи се обикновено при разпадане на набивките. Тефлоновата набивка с кевларени ръбове има по-дълъг живот в сравнение с обикновените набивки.

Комбинацията между тефлон, графит и кевлар подобрява механичната устойчивост на плетената тефлонова набивка и увеличава устойчивостта й към разпъване и високи налягания

Приложение на тефлоновата набивка с кевларени ръбове:

Помпи – бутални помпи, центрофужни помпи, бъркалки, промишлена арматура, центрофуги,

Устойчива на: киселини, масла, разтворители, абразивни субстанции, отпадни води, гореща вода,

Индустрии: подходяща за производство на хартия, за хранително-вкусовата промишленост, за химическата и нефтохимическата промишленост, за пречиствателни станции и котли

Обща спецификация
Материал: PTFE прежди с капсуловани графитни частици + кевлар / ARAMTEX® по ръбовете
Издръжливост към: киселини, масла, разтворители, абразивни субстанции, отпадни води, гореща вода,
Приложение:

  • Помпи – бутални помпи, центрофужни помпи, бъркалки, промишлена арматура, центрофуги, 
  • Тефлоновата набивка с кевларени ръбове от тип 4154 е подходяща за производство на хартия, за хранително-вкусовата промишленост, за химическата и нефтохимическата промишленост, за пречиствателни станции и котли

Температурен диапазон °С -200 +280 C
Налягане [bar]

  • 350 bar за арматура
  • 250 bar за бутални помпи;
  • 70 bar за центрофужни помпи

Продуктов лист

Тефлонова набивка с кевларени ръбове - тип 4154

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тефлонова набивка 4154 - с ръбове от кевлар

  • Производител: Italy
  • Наличност: В наличност
  • 0.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

Експандирана тефлонова набивка с графит - egPTFE GB70

Експандирана тефлонова набивка с графит - egPTFE GB70

Експандирана тефлонова набивка с графит - egPTFE GB70 Спецификация:  egPTFE GB70 набивката е изградена от експандирана тефлонова прежда, пълна с графитен прах и силиконов лубрикант. Този вид набивка е чудесно решение за динамичните приложения, защото коефициентът на триене е много нисък и тефлонът / PTFE гарантира широка гама от флуиди, коит..

0.00лв

Тефлонова набивка за помпи PL5000L

Тефлонова набивка за помпи PL5000L

Спецификация:Тефлоновата набивка за помпи - PL5000L е изработена от смазани чисти тефлонови прежди. PTFE набивката PL5000L предлага широк диапазон на употреба с повечето индустриални флуиди. В частност спецификата на обмазването на този тип тефлонова набивка придава допълнителен ефект за намаляване на коефициента на триене. Тефлоновата набивка PL50..

0.00лв

Ленена тефлонизирана набивка за помпи - R4802

Ленена тефлонизирана набивка за помпи - R4802

Спецификация: Лоената набивка R4802 е изработена от чисти червени ленени влакна, импрегнирани с мазнини, тефлон и инертна смазка. Набивката R4802 е подходяща за помпи, включващи приложение на грес, вода, морска вода и неагресивни индустриални флуиди. Тя е лесна за рязане и монтаж. По-долу са данните за издръжливост на лоените набивки за ..

0.00лв

Тефлоново уплътнение за люкове

Тефлоново уплътнение за люкове

Тефлоновото уплътнение за люкове е изработено със специална куха гумена сърцевина, защитена от две ленти трудно износващ се тефлон, опакован в плътна облицовка с квадратна форма от силно устойчив полипропилен. Уплътнителят е безазбестов и е вграден в друг слой тефлонова оплетка.   Уплътненията за люкове за морската индустрия, които предлагам..

0.00лв

Лоена памучна набивка - тип 4121

Лоена памучна набивка - тип 4121

Лоена набивка - тип 4121 Памучната лоена набивка тип 4121 е изработена от тъкани чисти усукани памучни прежди, импрегнирани влакно по влакно с мазнини и специални греси и смазочни вещества. Този икономичен вариант на лоена набивка се ползва често в корабната индустрия. Приложения на лоената набивка 4121 Помпи за застояла вода, промишлена а..

0.00лв

Графитизирана лоена памучна набивка - 4122

Графитизирана лоена памучна набивка - 4122

Това е графитизирана и импрегнирана с мазнини - памучна лоена набивка, изплетена от чисти усукани памучни прежди, импрегнирани влакно по влакно с дисперсия от графит и смазочни вещества.Приложения:центрофужни помпи, бутала, морска и кална вода, подходящи за хранителната индустрия, обща индустрия и морски приложения...

0.00лв

Тефлонова набивка 1101S - чист експандиран тефлон

Тефлонова набивка 1101S - чист експандиран тефлон

Тефлонова набивка 1101S - чист експандиран тефлон Изплетена от прежда с изключителна якост на опън, PTFE набивката от тип 1101 S е по-здрава и по-издръжлива от стандартната набивка от PTFE тефлон. Специални висококачествени прежди са вградени в набивката от този тип.  Заедно с ниския коефициент на триене на тефлона,  те повишав..

0.00лв

Тефлонова набивка 1101 - чист експандиран тефлон с тефлонова дисперсия

Тефлонова набивка 1101 - чист експандиран тефлон с тефлонова дисперсия

Тефлонова набивка 1101 - чист експандиран тефлон с тефлонова дисперсия Тази тефлонова набивка е изплетена от 120 PTFE сорт прежда, с квадратно сечение и експандирани тефлонови PTFE влакна. Тефлоновата набивка от този тип е импрегнирана с многокомпонентна структура от уникални смазки. PTFE набивката тип 1101 се използва за уплътняване на..

0.00лв

Тефлонова набивка 1120 - експандиран тефлон с графит

Тефлонова набивка 1120 - експандиран тефлон с графит

Тефлонова набивка 1120 - експандиран тефлон с графит Тефлонова – ПТФЕ набивка , изработена от разширена PTFE прежда и графит, импрегнирана с уникална смазка. Графитът е интегриран в преждата, така че когато се търка, повърхността на набивката остава гладка. Тефлонова набивка 1120 - експандиран тефлон с графит се използва за уплътняване на п..

0.00лв

Тефлонова набивка 1120S - експандиран тефлон и графит - сандвич

Тефлонова набивка 1120S - експандиран тефлон и графит - сандвич

Тефлонова набивка 1120S - експандиран тефлон и графит - сандвич Тефлоновата набивка 1120S - е изработена от експандиран PTFE  и графитна прежда - сандвич тип. Това е набивка , сплетена от експандиран PTFE и графитна прежда - тип сандвич, импрегнирана със специална смазка и специално обработена за фиксиране и увеличаване на..

0.00лв

Тагове: Тефлонова, набивка, 4154, с ръбове, кевлар