• Сферичен кран за газ на фланци и краища на заварка

Сферичните кранове за газ на фланци от едната страна и с краища на заварка от другата представляват спирателни кранове, предназначени за отваряне или пълно затваряне на потока на флуида. Този тип сферични клапани на фланци и заварка не могат да се използват за частична регулация или за контролни функции. Специални модификации на сферичните кранове за газ на фланци са налични за контролни нужди.

Въз основа на дизайна си, този тип сферични кранове за газ на фланци и заварка могат да се ползват като затварящ елемент във всякаква топлофикационни системи и приложения като например:

 • главни трасета на топлофикационни предприятия
 • възли на тръбопроводи
 • топлообменни станции
 • други места, които изискват безотказна и дълготрайна употреба, като например системи за пренос на гореща вода и природен газ.

Техническа спецификация на сферичните кранове за газ на фланци и заварка:

 • сферичните кранове за газ са изработени от въглеродна стомана
 • пълнопроходни клапи - за минимизиране загубите на налягане
 • меки уплътнения от тефлон със стъклени пълнители
 • въртяща се сфера

Издръжливост към:

 • сферичните кранове за газ на фланци и заварка издържат и на гореща вода и флуиди от група 2 (вода, въздух, газ) при следните условия - налягане по-малко от 4.0 MPa и температура по-малка от +200 °C (в зависимост от диаграмата за налягане и температура)
 • този тип сферични кранове за газ са специално проектирани за природен газ и флуиди от група 1 при температура в диапазона  -30 °C до +60 °C (GAS design)
 • пара при температура до +60 °C (по заявка до 300 °C)

Работни условия:

 • T max = 60 C
 • Номинално налягане: PN: 16, 25, 40

Спецификация промишлена арматура
DN: 15, 20, 25, 32, 40, 50, 65, 80, 100, 125, 150, 200
PN: 16, 25, 40
Tmax
 • -30°C до +60°C за експлозивни флуиди (природен газ, пропан, пропан-бутан, ацетилен и др)
 • -30°C до +110°C за други флуиди (въглероден диоксид, горещи газове, амоняк и др.)
Връзка На фланци и заварка едновременно
Задвижване Електрическа задвижка, пневматична или хидравлична задвижка, редукторна кутия, ISO фланец; дръжка;
Уплътнение R-PTFE
Обща спецификация
Материал: Въглеродна стомана
Приложение: Сферичните кранове за газ за фланци са спирателни клапани, проектирани да отварят напълно или да затварят напълно потока на флуида. Този тип сферични клапани за газ не могат да се използват за частична регулация или за контролни функции. Специални модификации на сферичните кранове за газ са налични за контролни нужди. Въз основа на дизайна си, този тип сферични кранове за природен газ могат да изпълняват функцията на затварящ елемент във всякаква топлофикационна система,
Продуктов лист

Сферичен кран за газ - на заварка и фланци - TDS

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Сферичен кран за газ на фланци и краища на заварка

 • Производител: Czech Republic
 • Наличност: В наличност
 • 0.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

Неръждаем сферичен кран от три части - на резба

Неръждаем сферичен кран от три части - на резба

ПриложениеНеръждаемите сферични кранове, състоящи се от три части са проектирани като спирателни кранове за корозивни и некорозивни флуиди, газове, изпарения и инертни материали. Флуидът може да тече в двете посоки през сферичните кранове. Благодарение на простия им дизайн и надеждна работа, сферичните кранове от неръждаема стомана изградени от три..

0.00лв

Неръждаем сферичен кран - от 1 част - на фланци

Неръждаем сферичен кран - от 1 част - на фланци

Неръждаем сферичен кран - от 1 част Приложение Неръждаемите сферични кранове, състоящи се от една част са проектирани като спирателни кранове за корозивни и некорозивни флуиди, газове, изпарения и инертни материали. Флуидът може да тече в двете посоки през сферичните кранове. Благодарение на простия им монолитен дизайн и надеждна работа, ..

0.00лв

Неръждаем сферичен кран от три части - на фланци

Неръждаем сферичен кран от три части - на фланци

ПриложениеНеръждаемите сферични кранове, състоящи се от три части с присъединяване на фланци са проектирани като спирателни кранове за корозивни и некорозивни флуиди, газове, изпарения и инертни материали. Флуидът може да тече в двете посоки през сферичните кранове. Благодарение на простия им дизайн и надеждна работа, фланцовите сферични кранове от..

0.00лв

Неръждаем сферичен кран от 1 част - на резба

Неръждаем сферичен кран от 1 част - на резба

Неръждаем кран от 1 част на резба Корпусът и сферата на неръждаемия кран от 1 част на резба са изработени от стомана  1.4408. Уплътнителен материал от PTFE, за резба по DIN 3852 част 2 форма A. Монолитна отливка, шестоъгълна форма, намалено проходен, с ръчка. Двустранна BSP резба по DIN/ISO 228.Приложение :Неръждаемият кран от 1..

0.00лв

Неръждаем сферичен кран - от 3 части - на заварка

Неръждаем сферичен кран - от 3 части - на заварка

Неръждаем сферичен кран - от 3 части - на заварка равнопроходен; краища на заварка - двустранно; корпус и сфера, изработена от неръждаема стомана 1.4408; уплътнение от PTFE / стъклонапълнен 15%.  ; Строителна дължина по DIN 3202 S13; ..

0.00лв

Неръждаем сферичен кран - от 3 части - на заварка по DIN 11866 Series B

Неръждаем сферичен кран - от 3 части - на заварка по DIN 11866 Series B

Неръждаем сферичен кран - от 3 части - на заварка равнопроходен; краища на заварка - двустранно за тръби по DIN 11866 Series B ; корпус и сфера, изработена от неръждаема стомана 1.4408; уплътнение от PTFE / стъклонапълнен 15%.  ; Строителна дължина по DIN 3202 S13; ..

0.00лв

Неръждаем трипътен сферичен кран - на резба

Неръждаем трипътен сферичен кран - на резба

Неръждаем трипътен сферичен кран - на резба  Корпусът и сферата на неръждаемия трипътен кран от 1 част на резба са изработени от стомана  1.4408.   Уплътнителен материал от PTFE / Витон, Трипътния неръждаем сферичен кран е предназначен за резба по DIN / ISO 228.  Монолитна отливка,  с ръчка. Двустранна BS..

0.00лв

Тагове: Сферичен кран, за газ, на фланци, на заварка