• Стъклен плат с Вермикулит

Стъклен плат с Вермикулит 

Стъкленият плат с вермикулит е изключителен високотемпературен защитен плат, създаден специално за заваръчната и металообработващата промишленост. Стъкленият плат с вермикулит се произвежда от експандирани стъклени нишки, които позволяват по-добра специфична плътност и изолационни стойности. Стъклената тъкан с вермикулитно покритие издържа заваръчни пръски, течен метал и всякакви температурни шокове до 1,000°C. Вермикулитът увеличава физичните и механичните свойства и топлоизолационните свойства, като помага да се предотврати разпокъсване при разкрой на материала при производството на готови изделия, а едновременно с това позволява на стъкления плат да издържа на по-високи температури и да има устойчивост на абразия.

Приложение на стъкления плат с вермикулит:

Защита срещу пръски от течен метал в металургията, защитни завеси против висока температура при продължително отливане, завеси за врати на пещи и фурни.

Обща спецификация
Приложение:

  • защита срещу пръски от течен метал в металургията,
  • защитни завеси против висока температура при продължително отливане,
  • завеси за врати на пещи и фурни.

Температурен диапазон °С 1000 °C
Относително тегло: 1035 g/m2
Цвят Кафяв
Продуктов лист

Стъклен плат с вермикулит - продуктов лист

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Стъклен плат с Вермикулит

  • Производител: Germany
  • Наличност: В наличност
  • 0.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

Стъклен плат до 550°C

Стъклен плат до 550°C

Thermo E-стъклен плат/ 550°C E-стъклото е висококачествен продукт и е в основата на нашите Thermo-E-стъклени изделия. То е с висока температурна устойчивост и отлични електро и топлоизолационни свойства...

0.00лв

Стъклен плат с метална нишка - до 550°C

Стъклен плат с метална нишка - до 550°C

Стъклената тъкан с метална нишка/ 550°C е висококачествен изолационен високотемпературен тъканен продукт, който в основата си е изграден от стъклени нишки. Стъкленият плат с неръждаема метална нишка е с висока температурна устойчивост  до 550 С и е с отлични електро- и топлоизолационни свойства. Стъкленият плат има вградена метална V4A ни..

0.00лв

Стъклен плат с маслоотблъскващо покритие

Стъклен плат с маслоотблъскващо покритие

подобрена температурна устойчивост от прибл. –50 °C до около +300 °Cкратосрочна пикова температурна устойчивост  (1 час) до приблизително +350 °Cразлична цветова гама по желание..

0.00лв

Алуминизиран стъклен плат с фолио

Алуминизиран стъклен плат с фолио

Алуминизираният стъклен плат е алуминизирана версия на стъкления плат, използвана, за да се предотврати разпокъсването след отрязване. Алуминизираният стъклен плат е с алуминиево фолио, и е подходящ за защита от лъчиста топлина. Алуминизираният стъклен плат е наличен и със самозалепващ гръб и може да бъде изрязан в различни ширини, така че да ..

0.00лв

Тагове: Стъклен плат, Вермикулит