Стъклен плат до 550°C

E-стъклото е висококачествен продукт и е в основата на нашите Thermo-E-стъклени изделия. То е с висока температурна устойчивост и отлични електро и топлоизолационни свойства.

Универсалността на стъклото като влакно го прави уникален материал за промишлена тъкан. Фибростъклото под формата на стъклена тъкан предлага отлична комбинация от свойства от висока якост до огнеустойчивост.

Широките възможни диапазони от размери на стъклени прежди и типове на оплетката осигуряват неограничен потенциал за дизайн за стъклената тъкан, позволявайки на крайния потребител да избере най-добрата комбинация от характеристики на материала, икономичност и гъвкавост на продукта. Стъклената тъкан или тъканта от стъклени влакна могат да издържат на температури до 550 C.

Тъканите от фибростъкло се използват в широк спектър от индустриални приложения. Висока якост, стабилност на размерите, дизайн, гъвкавост и отлични електрически свойства са някои от характеристиките, които осигуряват оптимална производителност и икономичност с този високотехнологичен материал.

Спецификация на плата
Варианти на изработка Плетка под формата на ръкав или плат.
Начин на изработка: равен плат, с диагонална сплитка, кариран и сатенен тип 1/7
Обща спецификация
Температурен диапазон °С 550 °C
Дебелина 0.2 – 1.4 mm за стъклен плат от влакнести нишки 0.9 – 4.5 mm за стъклен плат от текстурирана прежда
Относително тегло: 100 – 1,000 g/m² - за стъклен плат от влакнести нишки 430 – 3,000 g/m² - за стъклен плат от текстурирана прежда

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Стъклен плат до 550°C

  • Производител: Germany
  • Наличност: В наличност
  • 0.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

Алуминизиран стъклен плат с фолио

Алуминизиран стъклен плат с фолио

Алуминизираният стъклен плат  е алуминизирана версия на стъкления плат, използвана, за да се предотврати разпокъсването след отрязване. Алуминизираният стъклен плат е с алуминиево фолио, и е подходящ за защита от лъчиста топлина. Алуминизираният стъклен плат е наличен и със самозалепващ гръб и може да бъде изрязан в различни ширини, така че..

0.00лв

Стъклен плат с Вермикулит

Стъклен плат с Вермикулит

Стъклен плат с Вермикулит Стъкленият плат с вермикулит е изключителен високотемпературен защитен плат, създаден специално за заваръчната и металообработващата промишленост. Стъкленият плат с вермикулит се произвежда от експандирани стъклени нишки, които позволяват по-добра специфична плътност и изолационни стойности. Стъклената тъкан с вермику..

0.00лв

Тефлонизиран стъклен плат със самозалепващ гръб / Стъклотефлонов плат

Тефлонизиран стъклен плат със самозалепващ гръб / Стъклотефлонов плат

Тефлонизиран стъклен плат със самозалепващ гръб  Стъклотефлоновият плат се отличава с изключително гладка повърхност и високо съдържание на тефлон / PTFE. Структурата на тефлонизирания стъклен плат  / стъклотефлонов плат гарантира отлична стабилност на размерите. Този тип тъкан издържа от -150°C до +260°C.  Химическата ине..

0.00лв

Кариран стъклен плат

Кариран стъклен плат

Карираният стъклен плат  e произведен от непрекъсваеми стъклени влакна, устойчиви на температури до 550°C. Карирано изтъканият стъклен плат гарантира отлична механична устойчивост. Карираният стъклен плат е химически устойчив и корозионно устойчив. Карираната стъклена тъкан  може да бъде алуминизирана, за да се намали разкъсването пр..

0.00лв

Тефлонизиран стъклен плат без самозалепващ гръб

Тефлонизиран стъклен плат без самозалепващ гръб

Тефлонизиран стъклен плат без самозалепващ гръб се отличава с изключително гладка повърхност и високо съдържание на тефлон / PTFE. Структурата на тефлонизирания стъклен плат гарантира отлична стабилност на размерите. Този тип тъкан издържа от -150°C до +260°C. Химическата инертност и водоотблъскваща способност на тефлона защитава частит..

0.00лв

Тагове: стъклен плат, стъклена тъкан, стъклотъкан, стъклоплат