• Стъклена набивка с неръждаема оплетка

Стъклената набивка с неръждаема оплетка е изработена изцяло от стъклени влакна с диаметър не по-малък от 6-9 μ и е с външна оплетка от неръждаема стомана AISI 304 или в икономичната си версия от поцинкована стомана.

Външният ръкав от неръждаема стомана на тази стъклена набивка предотвратява разпадането на набивката и позволява удължен контакт в канала на колички за пещи и др. високотемпературно оборудване. Стъклената набивка с ръкав от неръждаема стомана може лесно да се монтира на място в такъв тип колички. Най-разпространените и търсени диаметри на този тип набивка са ф30, ф42 и ф50 мм.

Приложение:

Тази стъклена набивка с външен ръкав - тип оплетка от неръждаема стомана е изключително подходящ за употреба с колички за пещи.

Обща спецификация
Материал: стъклени влакна, неръждаема стомана AISI 304
Приложение: Буфери за изтегляне на жици. Този тип гумено-стъклени набивки се ползват за машини за изтегляне на жици в процедурата по галванизация чрез горещо поцинковане.
Температурен диапазон °С -100 - +550 C;
Налягане [bar] 250 bar за бутални помпи; 50 bar за центрофужни помпи;
Продуктов лист

Графитизирана стъклена набивка с тефлон

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Стъклена набивка с неръждаема оплетка

  • Производител: Italy
  • Наличност: В наличност
  • 0.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

Експандирана тефлонова набивка с графит - egPTFE GB70

Експандирана тефлонова набивка с графит - egPTFE GB70

Експандирана тефлонова набивка с графит - egPTFE GB70 Спецификация:  egPTFE GB70 набивката е изградена от експандирана тефлонова прежда, пълна с графитен прах и силиконов лубрикант. Този вид набивка е чудесно решение за динамичните приложения, защото коефициентът на триене е много нисък и тефлонът / PTFE гарантира широка гама от флуиди, ..

0.00лв

Арамидна набивка KD6104

Арамидна набивка KD6104

Арамидна набивка KD6104 Спецификация: Арамидната набивка KD6104 е изработена от арамидни непрекъснати усукани прежди. Импрегнацията им се извършва в две стъпки: предварително върху всяка отделна нишка и отделно върху цялата повърхност по време на оплитането. Арамидната набивка се използва при динамични приложения и е с добро ..

0.00лв

Арамидна стъклена набивка

Арамидна стъклена набивка

Арамидно - стъклената набивка е оплетена с 4 диагонала, импрегнирани със специална дисперсия. Арамидната стъклена набивка се произвежда от специални арамидни и стъклени прежди. Тя е екстремно твърда и компактна и често се ползва в горещото поцинковане. Тази буферна набивка е проектирана да постигне добри резултати, вземайки предвид следните показат..

0.00лв

Гумено - стъклена набивка

Гумено - стъклена набивка

Гумено - стъклената набивка е отличен заменител на азбеста. Набивката от гума и стъклени нишки е оплетена с 4 диагонала и еизцяло произведена от висококачествени стъклени прежди, импрегнирани нишка по нишка със специални полимери. Гумено стъклената набивка е екстремно твърда и компактна и често се ползва за изтегляне на жици и в горещото поцинкован..

0.00лв

Тагове: Стъклена набивка, неръждаема оплетка