Хидравлични уплътнители

Хидравличните уплътнители са предизвикателство за уплътнителите като цяло. Те не само трябва да предотвратят теч на флуида от цилиндъра, но също и трябва да издържат на високи налягания, екстремни температури и различни сили, в самия цилиндър. В такива приложения, функцията на хидравличните уплътнители отива много по-далеч от предотвратяване на теч.

Хидравличните уплътнители: Високо представяне и издръжливост

Хидравличните системи се уплътняват чрез комбинация от специализирани уплътнители. Уплътнителите за хидравлични бутални пръти предотвратяват течове на флуида извън цилиндъра, докато буталните уплътнители предотвратяват теч на флуида през цилиндровата глава. Това позволява да се формира налягане от едната страна на буталото, карайки цилиндъра да се разширява или свива.

Износващите пръстени насочват буталото и буталния прът през хидравличния цилиндър, абсорбирайки напречните сили, предотвратявайки контакта на метал с метал. Чистачите или очистващите уплътнители премахват замърсяванията, чуждите частици, остатъци и навлизането на влага през буталния прът в цилиндъра, изнасяйки ги навън от цилиндъра и предотвратявайки замърсяванията.


Няма продукти в тази категория.