Уплътнения за люкове

Този тип уплътнения за капаци на люкове се изработва от куха еластомерна сърцевина с тефлонова оплетка, което ги прави едновременно много гъвкави и химически устойчиви при високи температури до +260°С.

Надеждните ни тефлонови уплътнения за люкове се доусъвършенстват постоянно, за да отговарят на постоянно повишаващото се ниво на сигурност, изисквано от международните регулации, които засягат морския транспорт на химически и потенциално опасни стоки. Като допълнение към този сектор, нашите уплътнения за капаци и врати на люкове покриват изискванията на пътния и железопътния транспорт плюс тези на автоцистерните.

Предлагаме варианти с готово изработени диаметри, както и безконечни тефлонови уплътнения с еластомерно ядро за люкове и простото, но много надеждно уплътнение за уплътнения на трюмове на морски плавателни средства.


Тефлоново уплътнение за автоклави

Тефлоново уплътнение за автоклави

Тефлоново уплътнение за автоклави, помпи и арматура под формата на набивка, изработена от чиста тефлонова прежда с еластомерна сърцевина, подходяща за специални приложения, изискващи добра устойчивост на киселини и основи и едновременно много добра еластичност. Това уплътнение за люкове, автоклави и помпи, изработено от тефлон с гумена сърцеви..

0.00лв

Тефлоново уплътнение за люкове

Тефлоново уплътнение за люкове

Тефлоновото уплътнение за люкове е изработено със специална куха гумена сърцевина, защитена от две ленти трудно износващ се тефлон, опакован в плътна облицовка с квадратна форма от силно устойчив полипропилен. Уплътнителят е безазбестов и е вграден в друг слой тефлонова оплетка.   Уплътненията за люкове за морската индустрия, които предлагам..

0.00лв

Уплътнител с правоъгълно сечение за люкове на авто- и ЖП цистерни

Уплътнител с правоъгълно сечение за люкове на авто- и ЖП цистерни

Модифициран уплътнител за люкове на авто и ЖП цистерни, с еластомерна куха сърцевина, тефлонова външна оплетка и правоъгълно сечение, специално проектиран за изработка на канали за малки уплътнения с правоъгълна форма.Типични приложения:Уплътнения за малки канали по капаци на люкове на автомобилни и железопътни цистерниизрязват се лесно по размер и..

0.00лв

Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)