FVMQ О-пръстени

О-пръстените от флуоросиликон / FVMQ са изработени от материал, чиийто механични и физически свойства са подобни  на силикона. Въпреки това флуросиликоновите FVMQ О-пръстени предоставя подобрена устойчивост на горива и минерални масла. В някои горива и масла обаче, високотемпературният лимит и списъкът с флуиди, на които флуоросиликонът издържа, са доста по-консервативни. При температура на флуидите около 200°С, флуоросиликонът може да се разгради, от например някои киселини.

Флуоросиликонът и флуоросиликоновите О-пръстени комбинират добрите високо- и нискотемпературни свойства на силикона, с ограничена устойчивост на масла и горива. Поради по-ниската си якост на скъсване, високия коефициент на триене и ограничената абразивоустойчивост, флуоросиликоновите о-пръстени най-общо се препоръчват само за статични приложения.

Работна температура на  FVMQ  / флуоросиликоновите о-пръстени: За флуоросиликона работната температура варира в интервала от  -60 °C до 177 °C. При сухи условия работната температура на FVMQ може да достига до  232° C.

Твърдост на флуоросиликоновите О-пръстени: Предлагаме FVMQ О-пръстени с твърдост от 45 до 80.

Цветове на флуоросиликоновите О-пръстени: жълти, сини, или цветове по поръчка.

Приложение на О-пръстените от флуоросиликон:

 

  • Флуоросиликонът предлага отлична нискотемпературна гъвкавост и е с добра устойчивост на горива и ароматни минерални масла.
  • FVMQ О-пръстените обикновено се ползват при контакт с керосин и автомобилни горива, повечето разтворители и машинно масло, особено в самолетната индустрия.
  • Флуоросиликоновите О-пръстени са с добра компресионна устойчивост и гъвкавост, като съставките му са подходящи за излагане на въздух, слънчева светлина, озон, хлорни и ароматни въглеводороди.

 


О-пръстени от флуоросиликон FVMQ

О-пръстени от флуоросиликон FVMQ

Флуоросиликоновите (FVMQ) О-пръстени са проектирани да работят с минерални масла и горива при завишени и много ниски температури дори до -60°C. Флуоросиликоновите О-пръстени са налични в широк асортимент от стандартни и нестандартни форми и размери. О-пръстените от флуоросиликон FVMQ притежават отлична гъвкавост при много ниски темпера..

0.00лв

Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)