Силиконови О-пръстени

Силиконовите О-пръстени са изработени от VMQ силикон - съединение, получено от кварцов елемент. Силиконовите О-пръстени притежават отлична топлоустойчивост до около 220 С, озоноустойчивост и много добра диелектрична стабилност. О-пръстените от силикон са устойчиви на много масла, химикали и разтворители. Силиконовите О-пръстени имат много добра гъвкавост при ниски температури, но са с по-слаба якост на опън, якост на скъсване и износоустойчивост.

Работна температура на силиконовите О-пръстени: Силиконовите О-пръстени функционират надеждно при температури от -60 C до 225 C. Някои типове силиконови О-пръстени от високотемпературен силикон могат да бъдат изложени на екстремни температури над 300 C и отрицателни температури под -100 C.

Твърдост на силиконовите О-пръстени: Силиконовите О-пръстени, които предлагаме са с твърдост от 25 до 90 Shore A.

Цвят: Силиконовите O-пръстени могат да бъдат произведени в черно, кафяво, зелено, бяло, керемидено, жълто, синьо, червено, оранжево, лилаво, сиво, както и други цветове по заявка.

Приложение на силиконовите О-пръстени: О-пръстените от силикон имат много добро представяне при излагане на открито и при екстремни температурни нива. Обикновено този тип О-пръстени се ползват в автомобилната индустрия, издържат много дълго и са с голяма гъвкавост. Силиконовите О-пръстени притежават отлични електроизолационни свойства и могат да бъдат монтирани там, където стриктното изпълнение на производствените стандарти е критично. Силиконовите О-пръстени са много подходящи и за детайли, които изискват FDA одобрение за употреба в хранително-вкусовата промишленост, за хранителното машиностроене и всякакъв тип уреди за храна.


О-пръстени от Силикон

О-пръстени от Силикон

Силиконовите О-пръстени показват отлична устойчивост към слънчева светлина, озон, кислород, ултравиолетови лъчи и влага. Инертните качества на силиконовите о-пръстени ги правят предпочитани при обработка на храни и медицински приложения. В зависимост от добавките и приложението, силиконовите о-пръстени могат да издържат на температури от -68°C ..

0.00лв

Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)