Двойно действащи

Принципът на действие на двойно действащите пневматични бутални уплътнения е да задържат налягането от двете страни на буталото, без утечка, така че, за да се придвижи буталото по буталния цилиндър да бъде необходимо максимално механично усилие.

Двойно действащите пневматични бутални уплътнения са проектирани да предотвратят пропускане на флуида през буталото, така че да се максимизира ефективността на системата. Налягането може да бъде приложено от двете страни на буталото, за да се придвижва то наляво, надясно или да бъде фиксирано в определена контролирана позиция.

Индивидуалният профил на двойно действащите бутални уплътнения зависи от специфичното поведение и представяне, което се изисква, за да се изпълнят изискванията на приложението. Материалът за изработката на двойно действащото бутално уплътнение също влияе върху избора на профил. Когато се определя най-добрият дизайн на буталното двойно действащо уплътнение трябва да се вземат предвид наляганията, които могат да се очакват, загубите от триене и дали буталната глава е интегрална или от отделни части.

Двойно действащите пневматични бутални уплътнения могат да бъдат пресовани от двете страни - или само от една страна или едновременно, в случай на диференциални цилиндри. Двойно действащите бутални уплътнения са със симетричен дизайн на сечението.


Двойно действащо пневматично бутално уплътнение - тип KDN

Двойно действащо пневматично бутално уплътнение - тип KDN

Бутално уплътнение тип "KDN" - двустранно действащо пневматично бутално уплътнение от NBR. KDN типът на това бутално уплътнение е подходящо за пневматични бутала и е маслоустойчиво до температура  110 C. Маслоустойчивата гума NBR за пневматичните бутала е известна с завишената си химическа устойчивост.Основата на материала, ползван з..

0.00лв

Двойно действащо пневматично бутално уплътнение - тип MPS2

Двойно действащо пневматично бутално уплътнение - тип MPS2

Двойно действащото бутално уплътнение - тип MPS2 представлява двустранно уплътняващо пневматично уплътнение изработено от PU - полиуретан. MPS2 буталните уплътнения са подходящи за пневматични бутала. Симетричният им дизайн позволява поемането на еднакви сили върху двете страни на уплътнението. Това позволява то да се ползва, както за бут..

0.00лв

Двойно действащо пневматично бутално уплътнение - тип NADUOP

Двойно действащо пневматично бутално уплътнение - тип NADUOP

Двойно действащо пневматично бутално уплътнение - тип NADUOP от NBR, издържащо до 10 bar и температури до 110 С, при скорост до 1 м/с. Пневматичното уплътнение NADUOP е подходящо за пневматични бутала и като двойно действащо бутално уплътнение, то е способно да уплътни динамичното налягане от двете страни на буталото. Двойно действащото пневма..

0.00лв

Пневматично бутално уплътнение - AIRZET PK

Пневматично бутално уплътнение - AIRZET PK

Уплътнение за пневматични цилиндри AIRZET PK - лабиринтно двойно действащо уплътнение от гума NBR. Буталните уплътнения, използвани в пневматичните цилиндри, предпазват буталната глава от теч на флуиди и газове. Те се монтират в буталната глава, подсигурявайки максимално уплътнение. Буталните уплътнения се делят на две основни категории - едностра..

0.00лв

Пневматично бутално уплътнение - тип FT

Пневматично бутално уплътнение - тип FT

Пневматично бутално уплътнение - тип FT е гумен профил. Това бутално уплътнение може да бъде ползвано и като хидравлично уплътнение. Буталното уплътнение тип FT е подходящо, както за пневматични бутала, така и за пневматични пръти. То е маслоустойчиво при постоянна температура до 80 С. Максималното работно налягане зависи от прецизността при монта..

0.00лв

Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)