Спрейове WEICON

Техническите спрейове WEICON са универсални продукти, използвани в различни технически приложения. Те осигуряват решения за почистване, защита, смазване и поддръжка. Техническите спрейове на WEICON включват препарати за отстраняване на ръжда, контактни спрейове, смазочни материали, почистващи препарати и инхибитори на корозията.

Тези спрейове са създадени специално, за да отговорят на нуждите на различни индустрии, битови приложения и автомобилния сектор. Те помагат при поддръжката и обслужването на машини, инструменти, автомобили и друго техническо оборудване.

Техническите спрейове WEICON се отличават с изключително качество, ефективност и употреба. Те допринасят за оптимизиране на процесите и удължаване на експлоатационния живот на техническите компоненти.


BIO FLUID СПРЕЙ WEICON

BIO FLUID СПРЕЙ WEICON

BIO FLUID СПРЕЙ WEICONWEICON Bio-Fluid е медицинско чисто бяло масло, несъдържащо смоли или киселини, което е специално разработено за смазване и грижа. Той е прозрачен като вода, без разтворители, без мирис и вкус и е водоотблъскващ. Има отлично капилярно действие и NSF регистрация.Bio-Fluid намалява триенето и износването, потиска скърцащите шумо..

0.00лв

МУЛТИФУНКЦИОНАЛЕН СПРЕЙ W44 FLUID NSF WEICON

МУЛТИФУНКЦИОНАЛЕН СПРЕЙ W44 FLUID NSF WEICON

МУЛТИФУНКЦИОНАЛЕН СПРЕЙ W44 FLUID NSF WEICONW44T Fluid е физиологично безвредно многофункционално масло и има NSF регистрация за хранително-вкусовата промишленост. Поради това може да се използва в хранително-вкусовата промишленост и във фармацевтичната и козметичната промишленост. Маслото без смоли и киселини обединява смазване, изместване на вода..

0.00лв

ПОДДРЪЖКА ЗА НЕРЪЖДАЕМА СТОМАНА А7 NSF WEICON

ПОДДРЪЖКА ЗА НЕРЪЖДАЕМА СТОМАНА А7 NSF WEICON

ПОДДРЪЖКА ЗА НЕРЪЖДАЕМА СТОМАНА А7 NSF WEICONСпреят за грижа за неръждаема стомана е специално формулиран за почистване, защита и грижа за изчеткани, матови и полирани повърхности от неръждаема стомана в чувствителни зони. Специалният спрей може да се използва в хранително-вкусовата промишленост, в кухните на столовете, както и във фармацевтичната ..

0.00лв

РЪЖДОПРЕОБРАЗУВАТЕЛ FLUID СПРЕЙ NSF 400МЛ WEICON

РЪЖДОПРЕОБРАЗУВАТЕЛ FLUID СПРЕЙ NSF 400МЛ WEICON

РЪЖДОПРЕОБРАЗУВАТЕЛ FLUID СПРЕЙ NSF 400МЛ WEICONРъждопреобразувателят WEICON fluid е физиологично безвреден и има NSF регистрация за хранително-вкусовата промишленост. Поради това може да се използва в хранително-вкусовата промишленост и във фармацевтичната и козметичната промишленост. Той разхлабва ръждясали и окислени винтови връзки, болтове, ло..

0.00лв

СИЛИКОНОВ СПРЕЙ  FLUID NSF WEICON

СИЛИКОНОВ СПРЕЙ FLUID NSF WEICON

СИЛИКОНОВ СПРЕЙ FLUID NSF WEICONСиликонов спрей WEICON Fluid е специален, физиологично безвреден агент за плъзгане и лубрикиране на чувствителни зони. Има одобрение на NSF H1 за хранително-вкусовата промишленост и следователно може да се използва в нея както и във фармацевтичната и козметичната промишленост. Може да се използва и като освобождаващ..

0.00лв

СПРЕЙ ЗА ПОДДРЪЖКА СЕРТФ. NSF WEICON

СПРЕЙ ЗА ПОДДРЪЖКА СЕРТФ. NSF WEICON

СПРЕЙ ЗА ПОДДРЪЖКА СЕРТФ. NSF WEICONЗа универсална употреба | почистване | поддръжка | защитаСпрей за поддръжка WEICON е продукт за грижа и почистване на вътрешни матирани и полирани повърхности и има регистрация в NSF. Metal-Fluid защитава, почиства и се грижи за метални повърхности, както и за керамика, дърво, стъкло и пластмаса.Не разтваря грави..

0.00лв

ТЕФЛОНОВ СПРЕЙ PTFE FLUID NSF WEICON

ТЕФЛОНОВ СПРЕЙ PTFE FLUID NSF WEICON

ТЕФЛОНОВ СПРЕЙ PTFE FLUID NSF WEICONТефлонов спрей WEICON PTFE-Fluid е специална суха смазка със силен антиадхезивен ефект и има NSF регистрация за хранително-вкусовата промишленост. Поради това може да се използва в хранително-вкусоват, фармацевтичната и козметичната промишленост. Благодарение на високото си съдържание на PTFE, спреят предлага сво..

0.00лв

Показани 1 от 7 | 7 (1 Страници)