Синя нитрилна маслоустойчива гума тип NBR - за храни: 

Синята нитрилна маслоустойчива гума NBR за храни е висок клас на синтетичната гума, изработена от 100% нитрилен полимер. Специално проектирана е да показва отлична устойчивост към хранителни мазнини и масла. Изработена е от съставки, одобрени от FDA   (food and drug administration) и е напълно подходяща за употреба с храни, дори при продължителен контакт с течни или твърди хранителни вещества. Синята нитрилна гума не оставя никакви следи при допир.
 
Като алтернатива на черно оцветените гумени еластомери, синята нитрилна маслоустойчива гума за храни показва същите отлични физични и химични свойства на нормалната нитрилна гума, освен цвета й. Синята маслоустойчива гума за храни е с отлична маслоустойчивост и издръжливост при наличие на различни масла и греси. Също известна като Buna-N гума, тази синя версия, подходяща за храни, обикновено се избира поради естетичната и безопасната си за човека характеристика. Понякога синя гума се използва не само за хранителна употреба, а и поради други изисквания - например изискване за конкретен цвят и за да не оставя следи. Каквато и да е причината, можем да предложим всякакви детайли, изработени от синя маслоустойчива нитрилна гума.
 
Синя гума за хранителна употреба - неоставяща следи, професионално-естетична:
Докато другите гуми пристигат в стандартен черен цвят, ние предлагаме цветова алтернатива в синьо - даваща модерен и професионален вид на оборудването, а в същото време издържа на същите условия.
 
Това, което е по-важно - синята нитрилна маслоустойчива гума за храни е материал, неоставящ следи или петна по обектите, с които влиза в контакт. Синята нитрилна гума се използва в производството на храни, козметиката, в хранителни магазини, за медицински приложения и места, които изискват чистота и не могат да бъдат в черен цвят.
 
Изработка по поръчка на детайли от синя маслоустойчива гума за храни:
От тази синя маслоустойчива гума можем да изрязваме детайли по ваше задание. Тя е много подходяща за гарнитури и уплътнения за хранителната промишленост.
 
Спецификация:
  • налична също и в бял и черен цвят
  • отлична устойчивост на масла и химикали
  • Температурен диапазон -20° C до 80° C
  • Смес от нитрил, неопрен, SBR.
Обща спецификация
Приложение: Докато другите гуми пристигат в стандартен черен цвят, ние предлагаме цветова алтернатива в синьо - даваща модерен и професионален вид на оборудването, а в същото време издържа на същите условия. Това, което е по-важно - синята нитрилна маслоустойчива гума за храни е материал, неоставящ следи или петна по обектите, с които влиза в контакт. Поради това синята нитрилна гума се използва в козметиката, в хранителни магазини, за медицински приложения и места, които изискват чистота и не могат да бъдат в черен цвят.
Температурен диапазон °С -40 °C до 80°C
Размер 1200х10000 mm ролка или изрязване по поръчка
Дебелина 1, 2, 3, 4, 5, 6, 8, 10 mm
Цвят син

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Синя NBR гума за храни

  • Производител: Italy
  • Наличност: В наличност
  • 0.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

EPDM гума на листи с FDA одобрение за храни

EPDM гума на листи с FDA одобрение за храни

ЕPDM гумата с одобрение от FDA за безопасна употреба с храни е устойчива на озон, високи температури,  ползва се широко в хранителна и питейна промишленост, фармацевтична промишленост и козметична индустрия.EPDM гума на листи с FDA одобрение за храниЦвят: БялПовърхност:  гладкаТемпературен диапазон: -50° до 110° C твърдост - 60 Shore..

0.00лв

EPDM пероксидно обработена гума за храни

EPDM пероксидно обработена гума за храни

EPDM пероксидно обработена гума за храниEPDM (ethylene propylene diene monomer гума), е еластомер, характеризиращ се с широк обхват от приложения. Той е широко разпространен по света поради отличната си устойчивост  на пара, вода и топлина, както и озон, слънчева светлина, слаби киселини, алкални среди и оксидиращи разтворители.Сравнение на ся..

0.00лв

EPDM бяла гума с одобрение за храни

EPDM бяла гума с одобрение за храни

EPDM бяла гума на листи - с одобрение за храниСвойства:Бялата EPDM гума, подходяща за употреба с храни, съответства на регулация (EC) 1935/2004 (Европейско законодателство) Бялата EPDM гума на листи за храни е подходяща за повторна употреба и допир с храни, напитки и течни храни.Сертификат за качество и за пригодност за употреба с хр..

0.00лв

Бяла NBR гума за храни

Бяла NBR гума за храни

Бяла маслоустойчива NBR гума за храни:  Бялата нитрилна маслоустойчива гума NBR за храни е висок клас на синтетичната гума, изработена от 100% нитрилен полимер. Специално проектирана е да показва отлична устойчивост към хранителни мазнини и масла. Изработена е от съставки, одобрени от FDA   (food and drug administration) и е напълно..

0.00лв

SBR обикновена гума - черна

SBR обикновена гума - черна

SBR обикновена гума на листи - черна Химическо название: Styrene Butadiene Rubber Често срещани наименования: SBR гума, SBR обикновена гума, Buna-S, Абразивоустойчива гума, Обикновена техническа гума SBR Обикновената техническа гума има отлична адхезия към метали, както и отлична абразивоустойчивост. Поради това, че техническата г..

0.00лв

SBR обикновена гума - черна - 60 Shore A

SBR обикновена гума - черна - 60 Shore A

SBR обикновена гума - черна - 60 Shore A Поради това, че техническата гума SBR с твърдост 60 Shore A показва отлични свойства и устойчивост към спирачни течности, както и добра влагоустойчивост, тя се използва често в хидравлични и спирачни системи и диафрагми. Техническата гума SBR  60 Shore A е широко използвана при изработката ..

0.00лв

SBR обикновена гума - черна - 40 Shore A

SBR обикновена гума - черна - 40 Shore A

SBR обикновена гума - черна - 40 Shore A SBR Обикновената техническа гума с твърдост 40 Shore A има отлична адхезия към метали, както и отлична абразивоустойчивост. Поради това, че техническата гума SBR показва отлични свойства и устойчивост към спирачни течности, както и добра влагоустойчивост, тя се използва често в хидр..

0.00лв

SBR обикновена гума - черна - 70 Shore A

SBR обикновена гума - черна - 70 Shore A

SBR обикновена гума - черна - 70 Shore A Химическо название: Styrene Butadiene Rubber Често срещани наименования: SBR гума, SBR обикновена гума, Buna-S, Абразивоустойчива гума, Обикновена техническа гума SBR Обикновената техническа гума има отлична адхезия към метали, както и отлична абразивоустойчивост. Поради това, че техническа..

0.00лв

Тагове: NBR маслоустойчива гума за храни, Синя NBR гума за хранителната промишленост, Синя нитрилна гума, Buna-N