Силиконовият шнур може да бъде подложен на екстремни температури от -40°C до +200°C. Шнурът от силикон притежава и добри електроизолационни свйства. По-широко разпространените приложения на силиконов шнур включват уплътнения и силиконови гарнитури на места, които изискват отлични запечатващи свойства в екстремни условия. Силиконовите шнурове проявяват много добри уплътнителни качества.
 
Този тип плътен кръгъл шнур от силикон може да се ползва, както за съединения канал и зъб, така и за резбови и нерезбови канали. Можем да изрежем по размер силиконовия шнур, да го доставим на цяла ролка или да предложим лепени силиконови О-пръстени по точен размер. Предлагаме силиконов шнур и в различни цветове, за по-лесна идентификация. Нашият плътен силиконов шнур е чудесен начин за уплътнение и на полукръгли отвори на машинни части. Този тип шнур от VMQ е удобен за рязане и от Вас, така че да изработите нужните Ви изделия бързо и на място. 
 
Предлагаме силиконов шнур, с частици, засичани от метален детектор, който е син на цвят и е стандарт в хранително-вкусовата промишленост, тъй като така могат да бъдат открити парченца, замърсяващи храната. Всички силиконови шнурове, които можем да доставим са в съответствие със изискванията на FDA 177.2600 и EC 1935/2004 стандартите и могат да се ползват напълно безопасно с храни.
 
Изработени по стриктни допуски за размери, силиконовите шнурове се специфицират навсякъде по света за множества уплътнителни приложения. Всички силиконови шнурове, предлагани от нас са с одобрение от FDA, Bfr, WRAS и KTW.
 
Забележка: Силиконовият шнур не е подходящ за контакт с масла, разтворители, разредени алкални елементи и концентрирани киселини.
Обща спецификация
Материал: Силикон / VMQ
Издръжливост към:

 • държи се добре при оксидиращия ефект на озона и старее слабо на слънчева светлина. много добра устойчивост на срязване и скъсване.
 • високотемпературна и нискотемпературна устойчивост
 • издържа на влага и пара
 • добър електроизолатор
 • издържа на повечето химикали

Не се препоръчва с: не е подходящ за контакт с масла, разтворители, разредени алкални елементи и концентрирани киселини.
Приложение:
 • фармацевтична и хранителна индустрия
 • високотемпературни уплътнителни приложения
 • уплътнения за врати, уплътнения за фурни
 • общо опаковане
 • гарнитури в приложения, които изискват екстремни условия
 • използване в лаборатории, автоклави, хранителна и питейна индустрия, медицински сектор
 • химическа промишленост, ТЕЦ-ове
 • текстилна промишленост
 • вулканизиране
Твърдост по Shore A 50-90 Shore A
Характеристики
ЦвятЧервен, зелен, син, черен, прозрачен
Материалсиликон VMQ
СечениеКръгло
Твърдост (Shore A)60
Удължение на скъсване(%)490
Якост на опън (MPa)11
Компресируемост (%)16
Температурен диапазон °С -40 °C до +200°C
Цвят Черен, оранжев, син, прозрачен, зелен, червен
Продуктов лист

Силиконов шнур - продуктов лист

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Силиконов шнур - плътен

 • Производител: Italy
 • Наличност: В наличност
 • 0.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

Гумен шнур от NBR гума - плътен

Гумен шнур от NBR гума - плътен

NBR Гумен шнур от маслоустойчива гума - плътен Маслоустойчивите гумени шнурове от гума NBR се представят добре при горивни помпи, уплътнения на люкове, гарнитури, както и всякакъв тип уплътнения за петролни продукти. Поради разнообразието на съставките и комбинацията от тях, маслоустойчивата гума NBR под формата на гумени шнурове се използва ..

0.00лв

Гумен шнур от EPDM гума - плътен

Гумен шнур от EPDM гума - плътен

Гумен шнур от EPDM гума - плътен EPDM гумени шнурове от плътна гума притежават отлична устойчивост на стареене, на атмосферни условия, на ултравиолетови лъчи и озон. EPDM шнуровете са изработени от синтетичен еластомер. Гумените шнурове от EPDM проявяват изключителна топлоустойчивост, озоноустойчивост и имат отлични електроизолационни свойства. ..

0.00лв

Гумен шнур от Витон - плътен

Гумен шнур от Витон - плътен

Гумен шнур от витон / FKM - плътен   Витоновият шнур от FKM/Viton® принадлежи към семейството на флуороеластомерните гуми. Плътният гумен шнур от витон предлага отлична устойчивост към широк обхват от корозивни флуиди и то при високи температури до 220 °С, без значимо разграждане на материала.   Плътният витонов шнур от F..

0.00лв

Полиуретанов шнур - плътен

Полиуретанов шнур - плътен

Полиуретановият шнур  предлага отлично представяне за уплътнителни нужди за всякакви хидравлични приложения, шокоови натоварвания, когато има високи налягания или се очаква наличие на абразивни частици. Шнурът от полиуретан притежава химическа съвместимост, подобна на тази на нитрилната гума, но предлага и добра устойчивост на петролно-базиран..

0.00лв

Кръгъл силиконов шнур

Кръгъл силиконов шнур

Кръгъл силиконов шнур Кръглите силиконови шнурове, които предлагаме са с отлично качество. Можем да доставим и силиконов шнур по Ваше конкретно задание, така че да отговори на точните Ви изисквания. Отделяме специално внимание на клиентските изисквания, така че да гарантираме ексклузивна грижа в процеса на вземане на решение, кой тип силиконов м..

0.00лв

Неопренов шнур - плътен

Неопренов шнур - плътен

CR Неопренов шнур - плътен Неопреновите гумени шнурове от плътна гума притежават отлична устойчивост на стареене, на атмосферни условия, на ултравиолетови лъчи и озон. Неопреновите шнуровете са изработени от синтетичен еластомер. Гумените шнурове от неопрен проявяват изключителна топлоустойчивост, озоноустойчивост и имат отлични електроизолацион..

0.00лв

Тагове: Силикон, шнур, плътен