• Силиконов шнур, засичан от металдетектор

Силиконов шнур, засичан от металдетектор

Силиконовият шнур, засичан от металдетектор съдържа добавки, които са видими с металдетектор или друго сканиращо оборудване, като така се идентифицира  лесно замърсяване от гумени остатъци в продукта. Силиконовият шнур със син цвят и съдържа частици, засичани от металдетектор, обикновено се ползва във високотемпературни приложения, включително с храни, напитки и във фармацевтичната промишленост.

С толкова много индустрии в днешно време, включително хранително-вкусовата промишленост, производството на храни за животни, напитки, лекарства, козметична промишленост, фини текстили и др., винаги е налице риска от замърсяване на продукта от чужди частици. Статистиките показват че при хранително-вкусовата и питейната промишленост, както и във фармацевтичните изделия този риск е най-значим и с най-сериозни последствия за човешкото здраве.

Ако при повечето уплътнителни приложения не се използва силиконов шнур, засичан с метал детектор, то остава риска да се повреди скъпоструващо оборудване, да се получат рекламации от клиенти, да се съсипе репутацията на компанията и в най лошия случай да се нарани сериозно потребителя на стоките, попаднал в контакт със замърсителя на изделието. Силиконовите шнурове, засичани от металдетектор, спомагат всички тези опасности да бъдат преодоляни.

Стандартният силиконов шнур, засичан от металдетектор е в син цвят, с твърдост 60 Shore и с диаметър, вариращ от 1 мм до 50 мм. Разбира се други размери, твърдости и цветове са налични по заявка. Същите силиконови шнурове могат да бъдат вулканизирани под формата на безконечни пръстени.

Обща спецификация
Твърдост по Shore A 60
Температурен диапазон °С -50°C до +200°C
Цвят Син
Одобрения: Подходящ за употреба с храни. В съответствие с FDA CFR 21 177-2600
Продуктов лист

Силиконов шнур, засичан от металдетектор

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Силиконов шнур, засичан от металдетектор

  • Производител: Germany
  • Наличност: В наличност
  • 0.00лв


Възможни варианти


Тагове: Силиконов шнур, засичан от металдетектор