Силиконови маркучи

 

Доставяме силиконови маркучи и тръби с разклонения, в различни форми, които са подходящи за всякакъв тип индустрии, включително: автомобилната промишленост, масовия транспорт, хранително-вкусовата промишленост, химическа промишленост и др.

 

Доставяме силиконови маркучи и тръби от първата в света напълно роботизирана система за производство на това изделие. Тя позволява бързо и много по-качествено производство на маркучите от силикон.

Налични са различни съставки на силиконовите тръбопроводи и маркучи, с обширен избор от подсилващи тъканни вложки, които правят силиконовите изделия подходящи за различни работни условия.

С вложка от полиестерен плат, силиконовите маркучи могат да работят до 180° C, с подсилване от арамиден плат до 220°C, а с вложка от стъклен плат този тип силиконови маркучи издържат дори до +300°C.

Специалните класове на силиконовите маркучи включват:

  • Вътрешно-облицовани силиконови маркучи с флуоросиликон, за пренос на масла
  • Силиконови маркучи за хранително-вкусовата промишленост
  • Топлинно стабилизирани силиконови маркучи( до 250°C)
  • Високотемпературни силиконови маркучи( до 300°C)
  • Огнеустойчиви силиконови тръби и тръбопроводи
  • Силиконови маркучи с ниски нива на димоотделяне и вредни емисии, за употреба в масовия транспорт

Всички силиконови маркучи, доставени от нас се произвеждат при стриктна проследяемост на материалите, постоянен контрол на производството и крайния продукт. Силиконовите маркучи могат да бъдат произведени с отпечатани маркери за скоби, надписи и белези за монтаж


Няма продукти в тази категория.