Микропорести силиконови профили

Микропорести силиконови профили. 

Там където приложението изисква физическите характеристики на силиконовата гума, но в алтернативна мека и еластична форма, ние сме способни да Ви предложим решение.

Изберете от широк асортимент от над 5000 типа микропорести силиконови профили, произведени чрез прости за изработка матрици, с икономичен начин на екструдиране, даващ свобода при дизайна на най-разнообразни форми по поръчка.

По-популярни от профилите от микропореста силиконова гума  са микропорестите силиконови тръби, порестите силиконови уплътнения, U-профилите от микропорест силикон, T-профили от порест силикон, E-профили, D-профили, P-профили и др типове.

Микропорестият силикон може да бъде екструдиран или изрязан от лист според изискванията. Плътността му варира от  200, 250, 400 до 550g на кубичен метър.

Други възможности, които предлагаме включват междинни плътности, модифицирани микропорести силиконови материали, издържащи до високи температури до + 270°C, широк избор на цветове, силикон засичан от метален детектор и др. Когато се изисква одобрение за употреба с храни и лекарства, можем да предложим и микропорест силикон с FDA одобрение. Това е силиконов материал, вулканизиран с платина, който е в съответствие с изискванията на FDA 177.2600 и EC 1935/2004 стандартите.


Профили от микропорест силикон

Профили от микропорест силикон

Профилите от микропорест силикон се изработват по клиентска спецификация или чертеж, както и по избор от над 5000 профила от архива ни с матрици и екструзии. Екструдираните микропорести силиконови профили могат да бъдат доставени навити на ролка, изрязани по размер или свързани в гарнитури. Някои профили от микропорест силикон могат да бъдат израб..

0.00лв

D-Профили от микропорест силикон

D-Профили от микропорест силикон

Предлагаме огромен брой силиконови микропорести D-профили или фендери, които могат да бъдат с или без куха централна част, ако е необходимо. Микропорестите силиконови D-профили  могат да бъдат доставени под формата на ролки, изрязани по зададена дължина или съединени под формата на гарнитури. Можем да доставим и профилите от микропорест силико..

0.00лв

L-Профили от микропорест силикон

L-Профили от микропорест силикон

Произвеждаме различни типове L-профили от микропорест силикон. Можете да изберете от огромното разнообразие готови матрици за профили с повечето популярни размери или да създадете свой собствен L-микропорест силиконов профил. Този тип микропорести еластомерни профили могат да бъдат изрязани по размер или да бъдат съединени във формата на гарни..

0.00лв

P-Профили от микропорест силикон

P-Профили от микропорест силикон

Произвеждаме микропорести силиконови P-профили, със сечение с формата на латинска буква "P”, по заявка на клиента или по избор от над 5000 профила от микропорест силикон в архива ни с матрици и екструзии. Силиконовите микропорести P-профили могат да бъдат изработени с или без централен отвор. Самозалепващото покритие може..

0.00лв

U-Профили от микропорест силикон

U-Профили от микропорест силикон

Аспектът “безопасност” е особено важен за приложенията, в които се ползват силиконови микропорести U-профили. Без тях може да настъпи сериозно нараняване или увреждане на човешкото здраве, поради съприкосновение с необезопасени ръбове на метал или стъкло. Микропорестите силиконови U-профили намират употреба навсякъде, където става..

0.00лв

Профили от микропорест силикон - правоъгълни

Профили от микропорест силикон - правоъгълни

Профили от микропорест силикон - правоъгълни Произвеждаме квадратни и правоъгълни микропорести силиконови профили със сечения с дебелина от 2 до 50 мм и ширина от 3 до 90 мм. Можете да изберете от огромното разнообразие готови матрици за профили с повечето популярни размери или да създадете свой собствен правоъгълен микропорест силиконов профил...

0.00лв

Формовани тръби от микропорест силикон

Формовани тръби от микропорест силикон

Нашият най-нов продукт са предварително формованите микропорести силиконови тръби. Тези микропорести силиконови продукти могат да бъдат произведени в най-различни версии – 30,45,60,90,135,180 градусови силиконови микропорести колена, извивки и други сложни форми и геометрии. Микропорестите силиконови тръби с предварително зададена извивк..

0.00лв

Профили от микропорест силикон - кръгли

Профили от микропорест силикон - кръгли

Микропорест силиконов шнур.  Микропорестият силиконов шнур е екструдиран профил с ниска плътност, изработен от експандирана силиконова материя. Предлагаме микропорест силиконов кръгъл шнур с диаметри от 2 мм до 80 мм и поддържаме на склад стандартните размери микропорести силиконови шнурове, които могат да бъдат доставени на ролки, изряз..

0.00лв

Показани 1 от 8 | 8 (1 Страници)