Силиконови листи вулканизирани с платина

Нормалните и стандартни силиконови съединения обикновено се вулканизират с пероксид. Ние предлагаме специален тип силикон, който е вулканизиран с платина и предлага отлична гъвкавост и много ниска степен на летливост.

Силиконови листи вулканизирани с платина често се използват в медицински системи или други приложения, изискващо ниска степен на летливост. Вулканизираният с платина силиконов каучук се произвежда в изключителни чисти условия, а по-високата цена на платиновите катализатори го прави доста по-скъп от вулканизирания силикон с пероксид.

Бъдете сигурни, че нашите Силиконови листи, вулканизирани с платина не съдържат пероксид, нетоксични са и не пожълтяват. Те също могат да предложат страхотни физически свойства в сравнение със стандартния силиконов каучук.

Силиконовите листи, вулканизирани с платина се предлагат в широчина 1 m в голямо разнообразие от дължини. Ние можем да доставим дебелини от 0,5 мм до 3 мм, за да сме сигурни, че ще получите най-подходящия продукт за вашите нужди.

Втвърденият с платина силиконов каучук се използва от много хранителни и напитки и медицински индустрии заради отличната чистота, която материалът предлага. Не съдържа странични продукти и пероксид, което го прави нетоксичен, както и непожълтяващ.

Това прави силиконовия каучук, втвърден от платина, перфектният материал за използване в чувствителни индустрии, тъй като няма да замърси храна или течност, които влязат в контакт.

Втвърденият с платина силикон напълно отговаря на: FDA, Bfr, ​​USP Class VI и EP 3.1.9 класификации.

Обща спецификация
Приложение:
 • перфектен материал за използване в чувствителна среда, тъй като няма да замърси храна или течност, с която влиза в контакт.
 • Медицински приложения
 • Приложения за храни и напитки
 • Масло за двигатели и трансмисии (минерални масла)
 • Разреден солен разтвор
 • Питейна вода
 • Сухи високи температури
 • Озон, устойчивост на атмосферни влияния
Твърдост по Shore A 60 Deg
Температурен диапазон °С -50 дo +220 C
Цвят Млечно бяло, полупрозрачно
Продуктов лист

Силиконови листи вулканизирани с платина

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Силиконови листи вулканизирани с платина

 • Производител: Italy
 • Наличност: В наличност
 • 0.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

Силиконови листи за обща употреба

Силиконови листи за обща употреба

Силиконови листи за обща употреба  Търговският клас на силикона за обща употреба е най-често ползваният еластомер от всички типове силикон на листи. Силиконът на ролка за обща употреба се прилага навсякъде, където физическите качества на гумата не са от критично значение, но има необходимост от издръжливост на екстремни температури. ..

0.00лв

Силикон на листи - засичан от металдетектор

Силикон на листи - засичан от металдетектор

Силикон на листи, за засичане с металдетектор Силиконът на листи от този вид може да бъде засечен с металдетектор. Това става чрез влагане на фини метални прашинки, в структурата му, тъй че да са видими с металдетекторно оборудване. По този начин всякакви откъснали се парченца от силиконовата гума в процеса на производство и попаднали въ..

0.00лв

Тагове: Силиконови, листи, вулканизирани, с, платина