PVC лентови завеси - перфорирани 

Перфорираните ПВЦ лентови завеси се препоръчват за употреба на закрито при температури между +50°c и -15°C. Перфорираното ПВЦ, под формата на ленти е специално проектирано като алтернатива на мрежите за насекоми и съдържа малки перфорации по ширината и дължината  си. Този тип перфорирани PVC лентови завеси с малки отвори са създадени така, че да позволяват свободното преминаване на въздушния поток в помещението, но ограничавайки влизането на по-едри летящи насекоми.

По този начин помещението остава защитено от насекоми, но се проветрява и същевременно е с лесен и бърз достъп.

Перфорираните лентови завеси от PVC, наричани често, ( но погрешно :) силиконови завеси, са много популярни и често използвани в магазини за продажба на храни, горещи кухни, заведения за обществено хранене и навсякъде, където насекомите са нежелани, а външните врати трябва да бъдат постоянно отворени, така че да преминават клиентите и персонала.

Лентовите завеси с перфорация се ползват главно в приложения като:

 кухни;

 ресторанти, кафета и барове;

 заводи за производство и пакетиране на храни и напитки;

 складова дейност, включваща чувствителни към насекоми продукти;

Всички наши перфорирани ПВЦ лентови завеси са произведени и тествани в Европа и отговарят на европейските стандарти, в съответствие с REACH директивите. 

Обща спецификация
Приложение:
 • Перфорираното ПВЦ, под формата на лентови завеси е специално проектирано като алтернатива на мрежите за насекоми
 • кухни;
 • ресторанти, кафета и барове;
 • заводи за производство и пакетиране на храни и напитки;
 • складова дейност, включваща чувствителни към насекоми продукти;
Температурен диапазон °С +50°C / -15°C
Дебелина
 • PVC лентови завеси - перфорирани - против насекоми - дебелина 2 mm
 • Относително тегло: 1.41 g/cm³
  Одобрения: REACH

  Напишете отзив

  Бележка: HTML не е преведен!
      Лош           Добър

  PVC лентови завеси - перфорирани

  • Производител: Germany
  • Наличност: В наличност
  • 0.00лв


  Възможни варианти


  Свързани продукти

  Прозрачни PVC лентови завеси

  Прозрачни PVC лентови завеси

  Прозрачни PVC лентови завеси Прозрачните PVC лентови завеси и PVC лентите, от които се изработват, са чудесен начин за спестяване от енергийни разходи, чрез отделяне на работните помещения. Предлагаме най-широкия асортимент PVC лентови завеси, така че да отговорим точно на Вашите изисквания, за външна и вътрешна употреба във всякакви инд..

  0.00лв

  PVC лентови завеси - за ниски температури, хладилни помещения

  PVC лентови завеси - за ниски температури, хладилни помещения

  PVC лентови завеси - за нискотемпературни приложения, фризерни и хладилни помещения Този тип меки и прозрачни PVC лентови завеси e от специален клас ПВЦ, предназначен за употреба в хладилни помещения и фризерни отделения. Лентовите завеси от вида се използват само при ниски температури – до -40°С, там където стандартните..

  0.00лв

  PVC лентови завеси - за заваръчни дейности - с UV защита - зелени

  PVC лентови завеси - за заваръчни дейности - с UV защита - зелени

  PVC лентови завеси - за заваръчни дейности - с UV защита - зелени Този вид ПВЦ лентови завеси са специално предназначени за заваръчни дейности и предоставят надеждна защита, издръжливост и икономичност. Зелените ПВЦ лентови завеси за заваръчни дейности се произвеждат за защита на хората при работа в заваръчни отделения и като екран или..

  0.00лв

  PVC лентови завеси - сиви

  PVC лентови завеси - сиви

  PVC лентови завеси - сиви Сивите PVC лентови завеси обикновено служат за корпоративно брандиране на входове и и лентови врати. Те са идеални за изграждане на оградени офис сектори и помещения, изолирани отделения и за подобряване на фирмения имидж, в комбинация с често използвания сив цвят при интериорния бизнес дизайн. ПВЦ ле..

  0.00лв

  PVC лентови завеси - оребрени - за мотокари

  PVC лентови завеси - оребрени - за мотокари

  ПВЦ лентови завеси – оребрени – за преминаване на мотокари и тежко натоварване Оребрените PVC лентови завеси, предлагани от нас се ползват за тежко натоварване при околни температури между +50°c до -15°c. ПВЦ лентовите завеси от този тип са оребрени, вместо плоски, за да улеснят достъпа до помещението и същевреме..

  0.00лв

  Матирани - полупрозрачни PVC лентови завеси

  Матирани - полупрозрачни PVC лентови завеси

  Матирани - полупрозрачни PVC лентови завеси  Матираните, полупрозрачни PVC лентови завеси са предназначени основно за използване в нормални температурни среди и обикновено се употребяват при производството на PVC ленти за завеси, създавайки замъглена защитна бариера. Лентовите завеси ПВЦ от полупрозрачен тип позволяват светлината да пр..

  0.00лв

  PVC лентови завеси - за заваръчни дейности - с UV защита - червени

  PVC лентови завеси - за заваръчни дейности - с UV защита - червени

  PVC лентови завеси - за заваръчни дейности - с UV защита - червени Този вид ПВЦ лентови завеси са специално предназначени за заваръчни дейности и предоставят надеждна защита, издръжливост и икономичност. Червените  ПВЦ лентови завеси за заваръчни дейности се произвеждат за защита на хората при работа в заваръчни отделения и к..

  0.00лв

  Тагове: PVC, лентови завеси, перфорирани