• Силиконизирана стъклена набивка

Тази стъклена набивка, силиконизирана с червен или черен силикон е изработена от 6-9 μm текстуризирани и усукани стъклени влакна. Силиконизираната стъклена набивка се счита за отличен заместител на азбеста.

Стъклената набивка от този тип може да бъде произведена кръгла, правоъгълна или квадратна и по заявка да бъде обмазана със черен или червен силикон, за да се предотврати кожно раздразнение, прах и др, което я прави идеална и за хранително-вкусовата промишленост.

Силиконизираната стъклена набивка притежава отлична еластичност и издържа на температури до +200°C.

Обща спецификация
Материал: Стъклени прежди, силиконово покритие
Приложение: Уплътнения на врати на котли и фурни, пещи в металургията, рафинерийна промишленост, стъклена и алуминиева промишленост, хранителна промишленост
Температурен диапазон °С -100 - +200 C;
Налягане [bar] 250 bar за бутални помпи; 50 bar за центрофужни помпи;
Продуктов лист

Силиконизирана стъклена набивка

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Силиконизирана стъклена набивка

  • Производител: Italy
  • Наличност: В наличност
  • 0.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

Експандирана тефлонова набивка с графит - egPTFE GB70

Експандирана тефлонова набивка с графит - egPTFE GB70

Експандирана тефлонова набивка с графит - egPTFE GB70 Спецификация:  egPTFE GB70 набивката е изградена от експандирана тефлонова прежда, пълна с графитен прах и силиконов лубрикант. Този вид набивка е чудесно решение за динамичните приложения, защото коефициентът на триене е много нисък и тефлонът / PTFE гарантира широка гама от флуиди, ..

0.00лв

Арамидна набивка KD6104

Арамидна набивка KD6104

Арамидна набивка KD6104 Спецификация: Арамидната набивка KD6104 е изработена от арамидни непрекъснати усукани прежди. Импрегнацията им се извършва в две стъпки: предварително върху всяка отделна нишка и отделно върху цялата повърхност по време на оплитането. Арамидната набивка се използва при динамични приложения и е с добро ..

0.00лв

Арамидна стъклена набивка

Арамидна стъклена набивка

Арамидно - стъклената набивка е оплетена с 4 диагонала, импрегнирани със специална дисперсия. Арамидната стъклена набивка се произвежда от специални арамидни и стъклени прежди. Тя е екстремно твърда и компактна и често се ползва в горещото поцинковане. Тази буферна набивка е проектирана да постигне добри резултати, вземайки предвид следните показат..

0.00лв

Гумено - стъклена набивка

Гумено - стъклена набивка

Гумено - стъклената набивка е отличен заменител на азбеста. Набивката от гума и стъклени нишки е оплетена с 4 диагонала и еизцяло произведена от висококачествени стъклени прежди, импрегнирани нишка по нишка със специални полимери. Гумено стъклената набивка е екстремно твърда и компактна и често се ползва за изтегляне на жици и в горещото поцинкован..

0.00лв

Тагове: Силиконизирана, стъклена, набивка