• Силиконизирана стъклена лента

Силиконизираната стъклена лента 

е изработена от стъклени влакна и е покрита с плътен слой от червен силикон, който позволява на лентата да издържи на високи температури и да изолира добре. Стъклената лента със силиконово покритие е много гъвкава, което я прави подходяща за защита на маркучи и електрически кабели чрез бандажиране и увиване, без да се налага демонтаж или разглобяване на частите, които ще се изолират.

Силиконизираната стъклена лента предлага дълготрайна защита при работни температури до 250°C, а може да издържи краткотрайно на пръски течен метал или заваръчни капки метал с температура до 1200°C. Силиконизираната стъклена лента е устойчива на повечето масла и горива, хидравлични течности, киселини и алкални елементи.

Приложение:

Защита на кабели, жици, маркучи и др. срещу екстремни температури, защита от огън, изолация на маркучи срещу загуба на топлина в морската и металургичната индустрии, изработка на индустриални пещи и фурни, автомобилен сектор, топилни, металообработване, нефтени платформи и др.

Обща спецификация
Приложение:

  • защита на кабели, жици, маркучи и др. срещу екстремни температури,
  • защита от огън, изолация на маркучи срещу загуба на топлина в морската и металургичната индустрии,
  • изработка на индустриални пещи и фурни,
  • автомобилен сектор,
  • топилни, металообработване,
  • нефтени платформи и др.

Температурен диапазон °С 250 °C
Размер

Дебелина (mm)

Ширина (mm)

Дължина ролка(m)

3

25

15

3

50

15

3

76

15

3

102

15

3

125

15

Продуктов лист

Силиконизирана стъклена лента - продуктов лист

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Силиконизирана стъклена лента

  • Производител: Italy
  • Наличност: В наличност
  • 0.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

Калциево-силикатни изолационни ленти - до 1000°C

Калциево-силикатни изолационни ленти - до 1000°C

Нашите калциево-силикатни изолационни ленти са произведени от фини еднакво текстуризирани прежди от калциево-силикатни влакна.Температурен диапазон: до  +1000°CХарактеристики: Калциево-силикатните изолационни ленти са изработени от извънредно мек и плътен материал и с отлични изолационни свойства. Калциево-силикатните ленти са произв..

0.00лв

Базалтови ленти

Базалтови ленти

Базалтовите ленти издържат до +980°С и се произвеждат в различни версии, според приложението си. Предлагаме базалтова лента с различна плътност на преждата или ровинга, с разнообразна оплетка и финиш, както и с различен размер на основната мрежа за оплитането на лентата, в разнообразни плътности на квадратен сантиметър.Базалтовата лента е идеа..

0.00лв

Тагове: Силиконизирана, Стъклена лента