• Салникова набивка от експандиран графит - GR48

Салникова графитна набивка от експандиран графит - GR48 

Спецификация:  

Салниковата графитна набивка от експандиран графит - GR48 е оплетена от гъвкави нишки от чист графит. GR48 графитната набивка е най-доброто решение за салникови уплътнения за помпи и клапани.
Състав:
100% прежди, изработени от гъвкави влакна експандиран графит, с високо съдържание на въглерод.
 
Приложения:
Салниковата графитна набивка от експандиран графит - GR48 е проектирана за уплътняване на всички видове промишлени арматури, работи с всички течности и газове, с изключение на силни окислители.
 
Избягвайте горивни газове и горещ въздух над 450 ° C. Налягането на клапаните трябва да бъде под 100 бара, ако графитната набивка не се поддържа от от семеринги за високо налягане. GR48 графитната набивка е подходяща също и за динамични приложения, ако е в комбинация от по-твърди семеринги.
Обща спецификация
Материал: GR48 е оплетена от гъвкави нишки от чист графит. GR48 графитната набивка е най-доброто решение за салниково уплътнение на помпи и клапани.
Приложение: Салниковата набивка от експандиран графит - GR48 е проектирана за уплътняване на всички видове промишлени арматури, работи с всички течности и газове, с изключение на силни окислители. Избягвайте горивни газове и горещ въздух над 450 ° C. Налягането на клапана трябва да бъде под 100 бара, ако набивката не се поддържа от от семеринги за високо налягане. GR48 е подходящ също и за динамични приложения, ако е в комбинация от по-твърди семеринги.
Температурен диапазон °С 450 - 650 C
Налягане [bar]

  • 40 bar за центрофужни помпи;
  • 20 bar за бутални помпи;
  • 300 bar за арматура;

Продуктов лист

Салникова набивка от експандиран графит - GR48

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Салникова набивка от експандиран графит - GR48

  • Производител: Italy
  • Наличност: В наличност
  • 0.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

Графитна набивка с неръждаема нишка - GR48R

Графитна набивка с неръждаема нишка - GR48R

Графитна набивка с неръждаема нишка - GR48R  Спецификация:  GR48R е графитна набивка от чисти минерални гъвкави графитни влакна, опаковани с неръждаема нишка от Inconel® . Графитната набивка GR48R е специфично проектирана за уплътняване на всички видове промишлени арматури, работещи с всички течности и газове, с изключение на ..

0.00лв

Салникова графитна набивка от въглеродни влакна - GR8000

Салникова графитна набивка от въглеродни влакна - GR8000

Графитна набивка GR8000 Спецификация:  GR8000 графитната набивка е оплетена с 100% PAN / Poly Acrylic Nitrile с въглеродни нишки, свързани с колоиден графит. Предлага се с армировка от Inconel® в стил GR8000R. Подходяща е за клапани и помпи при приложения свързани с промишлени течности и газове, освен в най-силн..

0.00лв

Графитна набивка - чист графит - тип 4134

Графитна набивка - чист графит - тип 4134

Графитна набивка от чист графит - тип 4134  Този тип графитна набивка притежава предимства като това, че не се втвърдява или не се превръща в стъкловидна маса при високи температури. Графитната набивка от чист графит минимизира триенето на осите и разпределя силно топлината, поради това че е обработена със специален разтвор, базиран на изклю..

0.00лв

Тагове: Графитна набивка, експандиран графит, GR48