Ако търсите перфектната антиплъзгаща ПВЦ настилка за търговски и индустриални нужди – не търсете повече – това е ПВЦ рифелованата гумена настилка, която предлагаме.

Рифелованата PVC настилка е проектирана с уникална шарка, която подпомага за увеличаване на сцеплението с обувките. Гумената антиплъзгаща настилка е от мултифункционален тип. Тя придава стабилен, сигурен и професионален външен вид на всеки магазин, склад или работилница.

Настилката от ПВЦ с рифелна шарка с антиплъзгащи качества е перфектна за употреба, както в магазини, така и на всякакви места, където има достъп за клиенти или в складове, където се обработват тежки товари.

Тази антиплъзгаща ПВЦ настилка може да бъде монтирана дори вкъщи – в мазета, коридори, в гаражи, работилници, дори за кучешки колиби или други домашни любимци. Можете да ползвате рифелованата ПВЦ гумена настилка във фитнеса, като същата ще направи мястото за спортуване да изглежда по-естетично.

Изберете PVC рифелованата настилка за отличен външен вид на помещението и сигурност при придвижване!

Подобрява сцеплението:

От самото начало рифелованата ПВЦ настилка е създадена от съображения за сигурност. Тя подпомага сцеплението между обувките и настилката. Повече сцепление означава намаляване на вероятността от подхлъзване и падане. Всяка релефно издадена линия на шарката е специално конструирана, така че да захване здраво обувката. Рифелованата ПВЦ настилка създава достатъчно сцепление с всяка част на стъпалото, така че то да не се изкривява при ходене.

Отлична защита: 

Настилките в приземните етажи могат да бъдат много опасни. Дървените дюшемета и плочките се разпадат с течение на времето поради усилен пешеходен трафик, влага или наличие на тежко оборудване. След полагането на рифелованата антиплъзгаща ПВЦ настилка, тя поема голяма част от шоковото въздействие под натиска на тежки предмети. Антиплъзгащата настилка поема пълния размер на тези усилия, предпазвайки повърхността намираща се под нея. Ако в площите Ви се ползва тежко оборудване, то рифелованата ПВЦ настилка е силно препоръчителна за употреба.

Лесно почистване:

Хигиенизирането на рифелованата ПВЦ настилка е съвсем просто. Тази антиплъзгаща гумена настилка е с отлична влагоустойчивост. Тя предотвратява формирането на плесени и мухъл върху повърхността си. Това е много полезно качество, тъй като позволява бързо почистване на настилката с вода и обикновен почистващ препарат, без да се притеснявате за каквито и да било повреди.

Други предимства на рифелованата ПВЦ настилка:

 • качествена защита и предпазване от подхлъзване на изгодна цена
 • лесна за монтаж дори със двойнозалепваща лента
 • разполага с текстуризиран гръб, който приляга на всякаква основа
 • рифелованата ПВЦ настилка е идеална за употреба като индустриална настилка на гаражи, складове, предприятия, за домашни любимци, водоустойчива настилка, за фитнеси, за магазини и мн. други
Обща спецификация
Материал: PVC
Приложение:

 • антиплъзгаща PVC настилка за автосервизи,
 • рифелована ПВЦ настилка за мазета и коридори
 • ПВЦ рифелована настилка за бани, мокри помещения, яхти и др.
 • Рифеловани настилки антиплъзгащи за складове, магазини, ветеринарни кабинети,
 • рифелована гумена настилка за ремаркета, камиони
 • антиплъзгаща настилка, рифелована за фитнес помещения

Твърдост по Shore A 70 Shore A
Температурен диапазон °С 90С
Дебелина 2 mm налична, 3mm по заявка
Дължина 10000 mm
Цвят Черен, Сив, Кафяв
Продуктов лист

PVC Рифелована антиплъзгаща настилка

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Рифелована PVC настилка - антиплъзгаща

 • 0.00лв


Възможни варианти


Тагове: Рифелована, PVC настилка, антиплъзгаща