• Регулиращи шибъри от кована стомана

Приложение: 

 • Регулиращи шибъри от кована стомана се ползват в конвенционалната и ядрена енергетика, където се изисква точна форма на функционалните характеристики на клапата по отношение на точно определен поток на флуида, при различни условия; 
 • Регулиращи шибъри от кована стомана се ползват в газоразпределението - където тръби с различни налягания трябва да бъдат свързани или където газта трябва да бъде освободена от газовата система по определен начин; 
 • Регулиращи шибъри от кована стомана се монтират в съоръжения за производство на топлинна енергия и разпределението й - в случаите когато определено количество флуид трябва да захрани дадено оборудване и да гарантира действието му.; 

Регулиращи шибъри от кована стомана


Работен флуид

 • вода
 • пара
 • газове
 • други флуиди
Предимства

 • гарантирано уплътняване чрез уплътнение метал-метал при приложения с двупосочно движение на флуида
 • приложение при номинални размери до DN600 и до температура 570 °C  за всякакъв тип флуиди 
 • спестявания от загуби на енергия до около 500 MWh годишно в сравнение с DN 150 PN 250 контролен клапан.
 • използва се специален уплътнителен материал, който отговаря на изискванията на Nuclear Spec. D50YP12 Rev. 2”, TA Luft и VDI 2440.

Спецификация промишлена арматура
DN: 50, 65, 80, 100, 125, 150, 200, 250, 300, 350, 400
PN: PN 63, 100
Tmax 650 °C
Връзка на фланци, на заварка
Задвижване Ръчно колело, електрическа задвижка, пневматична или хидравлична задвижка, редукторна кутия, ISO фланец;
Уплътнение графит
Обща спецификация
Приложение: конвенционална и ядрена енергетика, където се изисква точна форма на функционалните характеристики на клапата по отношение на точно определен поток на флуида, при различни условия; в газоразпределението - където тръби с различни налягания трябва да бъдат свързани или където газта трябва да бъде освободена от газовата система по определен начин; производство на топлинна енергия и разпределението й - в случаите когато определено количество флуид трябва да захрани дадено оборудване и да гарантира действието му.;

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Регулиращи шибъри от кована стомана

 • Производител: Czech Republic
 • Наличност: В наличност
 • 0.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

Шибър с издигащ се шпиндел

Шибър с издигащ се шпиндел

Приложение: Шибърите са изолиращи клапи, проектирани за пълно затваряне или отваряне на потока на работния флуид. Ако шибърите се използват за регулиращи или контролни функции, производителят не гарантира пълната им непропускливост. За регулиране препоръчваме шибър тип S33.C.Шибър с издигащ се шпинделРаботен флуидвода, некорозивни течности, па..

0.00лв

Шибър с неиздигащ се шпиндел

Шибър с неиздигащ се шпиндел

Приложение: Шибърите с неиздигащ се шпиндел са изолиращи клапи, проектирани за пълно затваряне или отваряне на потока на работния флуид. Ако шибърите се използват за регулиращи или контролни функции, производителят не гарантира пълната им непропускливост. За регулиране препоръчваме шибър тип S33.C.Шибър с неиздигащ се шпинделРаботен флуидвода,..

0.00лв

Шибър с краища на заварка - за ниски температури

Шибър с краища на заварка - за ниски температури

Приложение: Шибърите с краища на заварка  - за ниски температури - до -46 С, са изолиращи клапи, проектирани за пълно затваряне или отваряне на потока на работния флуид. Този тип се използва специално в енергетиката, химическата индустрия и други индустрии, в зависимост от избора на материали.Шибър с краища на заварка - за ниски темп..

0.00лв

Шибър с капак с болтове

Шибър с капак с болтове

Приложение: Шибърите с капаци с болтове са изолиращи клапани, проектирани за пълно затваряне или отваряне на флуидите. Шибърите с капаци на болтове са с въртящ се, неиздигащ се шпиндел на резба във корпуса на клапата. Корпусът и клинът са с месингови или неръждаеми уплътнителни пръстени, пресовани в тях. Шпинделът е уплътнен с графитна салнико..

0.00лв

Шибър с капак с болтове - за питейна вода

Шибър с капак с болтове - за питейна вода

Приложение: Шибър с капак с болтове - за питейна вода са изолиращи клапани, проектирани за пълно затваряне или отваряне на флуидите. Шибърите с капаци на болтове са с въртящ се, неиздигащ се шпиндел на резба във корпуса на клапата. Корпусът и клинът са с месингови или неръждаеми уплътнителни пръстени, пресовани в тях. Шпинделът е уплътнен..

0.00лв

Ножов шибър с неиздигащ се шпиндел

Ножов шибър с неиздигащ се шпиндел

Приложение: Ножовият шибър е проектиран за използване в хартиената, хранителната, химическата промишленост, минната промишленост, пречиствателни станции, енергетика и др. Клинът му е от неръждаема стомана, а корпусът от стомана GG25, уплътнението е от EPDM.Ножов шибър с неиздигащ се шпинделРаботен флуидНожовият шибър е подходящ за флуиди като ..

0.00лв

Ножов шибър с издигащ се шпиндел

Ножов шибър с издигащ се шпиндел

Приложение: Ножовият шибър с издигащ се шпиндел е проектиран за използване в хартиената, хранителната, химическата промишленост, минната промишленост, пречиствателни станции, енергетика и др. Клинът му е от неръждаема стомана, а корпусът от стомана GG25, уплътнението е от EPDM.Ножов шибър с издигащ се шпинделРаботен флуидНожовият шиб..

0.00лв