• Пръти от полиацетал - POM-H - Delrin

Полиацетал на пръти тип POM-H (Delrin) представлява екструдиран черен полиацетален прът, който е хомополимер, произведен от Delrin. Delrin представлява полиацетал с полукристална структура, чийто термопластични свойства включва отлична стабилност на размерите, слаба влагоабсорбция и висока износоустойчивост.

Прътите от полиацетал POM-H са с малко по-висока якост на опън и ударна якост, в сравнение с POM-C кополимер – полиацетал. Полиацеталните пръти  тип Acetal H (Delrin®) са с леко по-висока химическа устойчивост от POM-C. Натуралният хомополимер на полиацетала на пръти е в съответствие с изискванията на FDA21 CFR 177.2470. Температурните граници за употреба на полиацетала на пръти от тип POM-H са между -50°C и 90°C, като краткотрайните максимални температури могат да достигнат и до +150°C.

Този тип пръти от полиацетал са идеални за изработка на тънкостенни втулки с малък диаметър, които запазват здравината и твърдостта си. Типични сфери на приложения на полиацеталните пръти от POM-H са машиностроене, автомобилна промишленост, фина механика.

Delrin POM-H прътите са материал, поддаващ се лесно на машинна обработка – на струговане, прецизно шлайфане и обработка с CNC машини. Подобни материали, които предлагаме са Полиацетал – тип POM-C – натурален и черен. Ако имате необходимост от обработка и машинна изработка на детайли от полиацетал POM-H, моля свържете се с нас за повече информация.

Плътност (g/cm³) 1,424
Влагоабсорбция (%) 0.2
Клас на горимост 3mm () HB
Клас на горимост 6mm () HB
Удължение на скъсване (%) 30
Еластичен модул на опън (Mpa) 3200
Твърдост на навлизане при натиск със сфера (Mpa) 160
Твърдост по Shore (scale D) 83
Температура на разтапяне (°C) 175
Коефициент на линейно разширение (10⁻⁶K⁻¹) 100
Работна температура –дълготрайна – минимум(°C) -50
Работна температура –дълготрайна – максимум(°C) 90
Работна температура –краткотрайна – максимум(°C) 150
Температура на размекване (°C) 110
Диелектрична константа 3,8
Повърхностно съпротивление (Ω) 10¹⁵
Сравнителен проследяващ индекс () 600
Диелектрична якост (kV/mm) 25

 

 

 
Обща спецификация
Приложение:
 • силно натоварени прецизни машинни части, с променливи натоварвания, изискващи висока точност  - например зъбни колела със нисък въртящ момент, конвейрни ролки, шнекове, лагери, скоби, прецизни части изискващи добра стабилност на размерите и плътност.
 • прецизна механика, часовникарство, домакински уреди, офис техника - съединители, зъбни колела, лагери и др.
Температурен диапазон °С -50°C до 90°C
Размер
 • Полиацетални пръти POM-H ф10 
 • Полиацетални пръти POM-H ф20
 • Полиацетални пръти POM-H ф30
 • Полиацетални пръти POM-H ф40
 • Полиацетални пръти POM-H ф50
 • Полиацетални пръти POM-H ф60
 • Полиацетални пръти POM-H ф70
 • Полиацетални пръти POM-H  ф80
 • Полиацетални пръти POM-H  ф90
 • Полиацетални пръти POM-H ф100
 • Полиацетални пръти POM-H  ф120
 • Полиацетални пръти POM-H ф150
 • Полиацетални пръти POM-H ф200
 • Полиацетални пръти POM-H ф250
 • Полиацетални пръти POM-H ф300
Относително тегло: 1.43 g/cm³
Продуктов лист

Полиацетал POM-H на пръти

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Пръти от полиацетал - POM-H - Delrin

 • Производител: Germany
 • Наличност: В наличност
 • 0.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

Листи от Полиацетал / POM

Листи от Полиацетал / POM

Листи от Полиацетал / POM-C / Полиацетални листи Полиацеталът, познат също като POM или Delrin, е високопроизводителен полимер, предоставящ отлична устойчивост на износване и твърдост. Листите от полиацетал POM-C са идеални за инженерни приложения, изискващи точност и надеждност. Те са широко използвани в производството на лагери, водачи, з..

0.00лв

Пръти от полиацетал / POM

Пръти от полиацетал / POM

Прътите от Полиацетал / POM-C прътите са изработени от една от най-здравите от всички термопластмаси. Полиацеталните пръти се характеризират със слаба умора на материала, слаба чувствителност на влага и висока устойчивост на разтворители и химикали. Висококачествен материал за инженерни приложения. Полиацеталът, известен още като POM или..

0.00лв

Листи от Полиацетал / POM-H

Листи от Полиацетал / POM-H

Листи от Полиацетал / POM-H    Полиацеталът на листи тип POM-H - хомополимер представлява полукристализирала термопластмаса, която притежава голяма якост, твърдост и и здравина, в сравнение с полиамидите, но има някои предимства пред тях. В сравнение с полиамидите, POM-H полиацеталът не поема влага, и поради това остава стабилен дори въ..

0.00лв

Листи от Полиацетал с 10% PE - за хранителната промишленост

Листи от Полиацетал с 10% PE - за хранителната промишленост

Полиацетал с 10% PE / полиетилен - светлосин цвят - за хранително -вкусовата промишленост  Основни характеристики: Полиацеталът с пълнител 10% полиетилен на листи е високоиздръжлива инженерна пластмаса с продуктови характеристики, включващи отлични плъзгащи свойства, добра стабилност на размерите и одобрение за ползване с храни от FDA - FDA F..

0.00лв

Пръти от полиацетал - POM-C - медицински клас

Пръти от полиацетал - POM-C - медицински клас

Прътите от полиацетал - POM-C - медицински клас са специално формулиран полиацетален продукт за медицински цели, който отговаря на изискванията поставени от FDA(Food and Drug Administration) и федералните й наредби по кодекс CFR 21. Полиацеталът за медицински цели е напълно тестван за биосъвместимост от U.S. Pharmacopia (USP) Class VI и по ISO 1099..

0.00лв

Тагове: пръти, полиацетал, POM-H, Delrin