Пръти от плексиглас / акрил / PMMA / Плексигласови пръти

Прътите от плексиглас / наричан още акрил или PMMA/ са продукт с характеристики, включващи отлична прозрачност, силно гланцова полирана повърхност, лесно лепене и възможност за машинна обработка.

Свойства на плексигласовите пръти:

 • Акрилните плексигласови пръти са прозрачни
 • Акрилните пръти, които предлагаме са с точна изработка на размерите и точно кръгла форма
 • Отлична устойчивост на ултравиолетови лъчи и стареене
 • Прозрачните акрилни пръти притежават подобрена химическа устойчивост поради увеличеното молекулно тегло
 • 11 пъти по-здрав материал от стъклото – подходящ за здрави инсталации
 • Теглото на плексигласовите пръти притежават тегло, наполовина на това на стъклото при максимална гъвкавост и възможности за дизайн

Приложение на акрилните / плексигласови пръти:

Типичните сфери на приложение за акрилните пръти включват търговски витрини, панаирно и изложителско оборудване, LED осветление и гишета. Акрилните пръти са материал, който се подлага лесно на струговане, лепене и обработка с CNC машини.

Подобни материали, които предлагаме са отлятите плексигласови акрилни пръти и акрилните екструдирани пръти в различни цветове.Ако имате изискване за обработка или изрязване на акрилни плексигласови пръти и компоненти, моля обърнете се към нашия екип за повече информация.

Обща спецификация
Приложение:
 • Архитектурни проекти
 • Изкуство и дизайн
 • Изложителско и търговско оборудване от плексиглас
 • Рамки и предпазни дисплеи
 • Мебели и аксесоари
 • Вътрешно търговска архитектура
 • Осветление - LED
 • Магазинни гишета, каси и др.
 • Изработка на знаци и табели от плексиглас
 • Кристални полилей с детайли от плексиглас
 • Офис интериорни решения
 • Табели за магазини
Температурен диапазон °С 115 °C
Размер Диаметър пръти mm: ф10 ф20 ф30 ф40 ф50 ф60 ф70 ф80 ф90 ф100 ф120 ф150 ф200 ф250 ф300
Относително тегло: 1.14 g/cm³
Продуктов лист

Поликарбонат - пръти

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Пръти от плексиглас / акрил / PMMA / Плексигласови пръти

 • 0.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

Поликарбонат на листи - напълно прозрачен

Поликарбонат на листи - напълно прозрачен

Плътен поликарбонат на листи - напълно прозрачен / Плътни поликарбонатни листи Поликарбонатът освен, че притежава заслужена репутация, заради здравината и устойчивостта на удар, притежава предимства заради прозрачността си, подобна на тази на стъклото. В допълнение той е наполовина по-лек и 290 пъти по-здрав. Нашите поликарбонатни листи са с 10 ..

0.00лв

PETG на пръти

PETG на пръти

PETG пръти(изработени от термопластичен кополимер на полиестера) - представляват лека, прозрачна пластмаса, много гъвкава и лесна за огъване. PETG прътите се ползват за термоформоване или студено оформяне. PETG прътите са с отлична ударна якост, включително при ниски температури до -40  ° С и са с добра устойчивост на химикали. Едно ..

0.00лв

Плексиглас на листи - прозрачен

Плексиглас на листи - прозрачен

Плексиглас на листи - прозрачен Плексигласовите листи в сравнение с останалите подобни материали, например поликарбоната, не са толкова здрави и издръжливи на шокови натоварвания, като притежават значително по-ниска температурна устойчивост. Плексигласовите листи / PMMA са доста по-евтини от плътния поликарбонат. В сравение със силикатното ст..

0.00лв

Пръти от поликарбонат / PC

Пръти от поликарбонат / PC

Пръти от поликарбонат / PC пръти / Поликарбонатни пръти Прозрачните екструдирани поликарбонатни пръти представляват аморфрна термопластмаса с голяма издръжливост и продуктови характеристики, включващи висока стабилност на размерите, слаба влагоабсорбция и отлична твърдост. Дългосрочният температурен диапазон на поликарбонатните пръти варира..

0.00лв

Поликарбонат на плоскости - прозрачен с бронзов отенък

Поликарбонат на плоскости - прозрачен с бронзов отенък

Плътен поликарбонат на плоскости - прозрачен с бронзов отенък Поликарбонатът на плоскости - прозрачен, с бронзов отенък e полимерна плоскост с ултра висока устойчивост на удар и с отлична прозрачност, която прави материала отличен избор за множество приложения. Плочите от поликарбонат с бронзов отенък са практически нечупливи и са п..

0.00лв

Поликарбонат на плоскости - прозрачен със сив отенък

Поликарбонат на плоскости - прозрачен със сив отенък

Поликарбонатът на плоскости - прозрачен, с леко сив отенък e слънцеустойчива полимерна плоскост с ултра-висока устойчивост на удар и с отлична прозрачност, която прави материала отличен избор за множество приложения. Плочите от поликарбонат с леко сив отенък са практически нечупливи и са продукт с характеристики, включващи устойчивост на ..

0.00лв

Акрилни огледални плоскости

Акрилни огледални плоскости

Плексигласови  /  Акрилни огледални плоскости Акрилните огледални плоскости, наречени още Perspex огледала първоначално са проектирани за интериорни решения и декорация, дисплеи, магазинни оборудвания, визуален мърчандайзинг, дизайн на магазини, както и в заведения за обществено ползване и хранене. Други успешни приложения на откр..

0.00лв

Акрилни огледални плоскости - с MDF гръб

Акрилни огледални плоскости - с MDF гръб

Акрилни огледални плоскости - с MDF гръб Те представляват залепено плексигласово огледало върху MDF плоскост с различна обща дебелина, варираща между 8-18 мм. Оптичният ефект е почти идентичен с този на стандартното стъклено огледало, но огледалния акрил с гръб от MDF e много по-безопасен, лек и удобен за обработка. По-чести приложения ..

0.00лв

Плексиглас на листи - 30% пропускливост - Опал

Плексиглас на листи - 30% пропускливост - Опал

Плексиглас на листи - 30% пропускливост - Опал Плексигласовите листи в сравнение с останалите подобни материали, например поликарбоната, не са толкова здрави и здръжливи на шокови натоварвания, като притежават значително по-ниска температурна устойчивост. Но плексигласовите листи / PMMA са доста по-евтини от плътния поликарбонат. В сравение с..

0.00лв

Цветен плексиглас на листи

Цветен плексиглас на листи

Цветен плексиглас на листи Търсите цветни плексигласови / акрилни листи? Не търсете повече! При нас можете да откриете огромно многообразие на всякакви цветове акрилни листи, които ще добавят цветни нюанси към вашия архитектурен или интериорен проект. Често наричани още “цветен плексиглас” или цветен акрил, нашите PMMA цветни листи са високои..

0.00лв

Тръби от плексиглас / акрил / PMMA / Плексигласови тръби

Тръби от плексиглас / акрил / PMMA / Плексигласови тръби

Плексигласови тръби / Тръби от плексиглас / акрил / PMMA Плексигласовите тръби, които предлагаме са от най-прозрачния тип екструдирани акрилни тръби на пазара, които предлагат наистина “блестящо” качество, превъзходни характеристики и дълготрайност. Акрилните тръби се характеризират с безупречните си оптични свойства и перфектно г..

0.00лв

Тагове: пръти, плексиглас, акрил, PMMA