• D-Профили от микропореста гума - с отвор

D-профилите от микропореста гума


представляват екструдирани профилни еластомерни продукти с ниска плътност, съставени от експандирана гумена структура с отворени клетки. Същите са под формата на латинска буква D с отвор по средата.

 
Материали:
D-Профилите от микропореста гума могат да бъдат изработени от неопрен, EPDM, NBR, силикон и други еластомери. Под формата на екструдирани гумени профили те се използват за врати, прозорци, осветителни тела, при транспортна техника, мебели, електротехника и др.
 
Плътност:
Плътността на микропорестата гума във вид на D-профили е ниска. Стандартно тя се произвежда в плътност 0.65 g/cm³.
 
Приложения: 
D-Профилите от микропореста гума с отворени клетки се използват широко поради свързаната междуклетъчната структура, за ограничаване поемането на течности и газове. Външната структура на материала представлява мембрана, и вместо да е в порест вид, показва добра физическа устойчивост. Поради това, че въздухът може да преминава свободно между клетките, микропорестата гума показва висока степен на компресиране и бързо възстановяване след премахване на натиска. Микропорестите гумени профили поемат течности и не трябва да се използват там където се изисква непроницаемост, освен ако няма външна защита.
 
Когато приложението Ви изисква гумата да устои на атмосферните влияния, озон, слънчеви лъчи, стареене, влага и др., микропорестата гума EPDM е най-подходяща. Често се използва за груба изолация на прозорци, врати и прагове. Тя може да се смачква почти до 90% от първоначалния си размер и след това да се възстанови. Тази еластичност и гъвкавост позволява на микропорестата гума под формата на кръгли профили да се поставя на места, където по-късно да попълни всякакви празноти.
Обща спецификация
Материал: Микропорестите гумени D-Профили могат да бъдат изработени от PU, EPDM, NBR, SBR, EPDM, витон, неопрен, силикон и др. еластомери по заявка
Варианти на изработка D-профил от микропореста гума
Приложение:
  • Рампи за зареждане на складове, платформи за разтоварване, морски приложения и търговски превозни средства
  • D-профилите от микропореста гума са проектирани да защитават и поемат удари, като се произвеждат в твърдости равняващи се на 75° ± 5° Shore A от различни еластомери
Температурен диапазон °С
EPDM
110° C
NBR
90° C
SBR
80° C
FKM
220° C
CR
100° C
Silicone 
200° C
PU
80° C
Цвят Прозрачен, Бял, Черен, Сив, Червено оксидиран, Ярко червен, Зелен, Жълт, Син, Други цветове по заявка.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

D-Профили от микропореста гума - с отвор

  • Производител: Italy
  • Наличност: В наличност
  • 0.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

Профили от микропореста гума - кръгли

Профили от микропореста гума - кръгли

Профили от микропореста гума - кръгли / Микропорести гумени шнурове   Кръглите профили от микропореста гума представляват екструдирани профилни еластомерни продукти с ниска плътност, съставени от експандирана гумена структура с отворени клетки.   Материали: Профилите от микропореста гума могат да бъдат изработени от неопрен, EPDM, N..

0.00лв

Кухи профили от микропореста гума - кръгли

Кухи профили от микропореста гума - кръгли

Кръглите кухи профили от микропореста гума представляват екструдирани профилни еластомерни продукти с ниска плътност, съставени от експандирана гумена структура с отворени клетки. Същите разполагат с отвор в средата на кръглия профил.Материали:Кухите кръгли профили от микропореста гума могат да бъдат изработени от неопрен, EPDM, NBR, силикон и друг..

0.00лв

Профили от микропорест силикон - кръгли

Профили от микропорест силикон - кръгли

Микропорест силиконов шнур.  Микропорестият силиконов шнур е екструдиран профил с ниска плътност, изработен от експандирана силиконова материя. Предлагаме микропорест силиконов кръгъл шнур с диаметри от 2 мм до 80 мм и поддържаме на склад стандартните размери микропорести силиконови шнурове, които могат да бъдат доставени на ролки, изряз..

0.00лв

Микропореста гума EPDM

Микропореста гума EPDM

Микропореста гума EPDM – листи Микропорестата гума EPDM  (Ethylene Propylene Diene Monomer) представлява гума с клетъчна структура, изградена от затворени клетки, обикновено изработвана в черен цвят. Основните свойства на EPDM микропорестата гума са отличната и озоноустойчивост, издръжливостта й на ултравиолетови лъчения и стареене..

0.00лв

Микропореста гума EPDM с полузатворени клетки

Микропореста гума EPDM с полузатворени клетки

EPDM микропореста гума  с полузатворени клетки - на листиЗа разлика от стандартната микропореста гума със затворени клетки, този вариант на EPDM гумата (Ethylene Propylene Diene Monomer) е с полузатворена клетъчна структура. Това означава, че микропорестата гума от този тип съдържа едновременно затворени и отворени клетки, което й дава гъвкаво..

0.00лв

Тагове: гумени D-профили, микропореста гума