Профили от микропореста гума - кръгли / Микропорести гумени шнурове

 
Кръглите профили от микропореста гума представляват екструдирани профилни еластомерни продукти с ниска плътност, съставени от експандирана гумена структура с отворени клетки.
 
Материали:
Профилите от микропореста гума могат да бъдат изработени от неопрен, EPDM, NBR, силикон и други еластомери, под формата на кръгли профили и се използват за осветителни тела при транспортна техника, мебели, електротехника и др.
 
Плътност:
Плътността на микропорестата гума във вид на кръгли профили е ниска. Стандартно тя се произвежда в плътност 0.65 g/cm³.
 
Приложения
Профилите от микропореста гума с отворени клетки се използват широко поради свързаната междуклетъчната структура, за ограничаване поемането на течности и газове. Външната структура на материала представлява мембрана, и вместо да е в порест вид, показва добра физическа устойчивост.
Поради това, че въздухът може да преминава свободно между клетките, микропорестата гума показва висока степен на компресиране и бързо възстановяване след премахване на натиска. Микропорестите гумени профили поемат течности и не трябва да се използват там където се изисква непроницаемост, освен ако няма външна защита.
 
Когато приложението Ви изисква гумата да устои на атмосферните влияния, озон, слънчеви лъчи, стареене, влага и др., микропорестата гума EPDM е най-подходяща. Често се използва за груба изолация на прозорци, врати и прагове.
Тя може да се смачква почти до 90% от първоначалния си размер и след това да се възстанови. Тази еластичност и гъвкавост позволява на микропорестата гума под формата на кръгли профили да се поставя на места, където по-късно да попълни всякакви празноти.
 
По-долу е легендата за улеснено четене на типовете микропорести профили с кръгло сечение, които предлагаме
 • GSM = микропореста гума
 • CR =  Neoprene
 • EPDM = EPDM гума
 
Код Схема на профила Материал Дълж. на ролката Тегло на метър в г.
Профил от микропореста гума M10.002 GSM 200 -
Профил от микропореста гума M10.003 GSM 200 -
Профил от микропореста гума M10.005 GSM 200 8.6
Профил от микропореста гума M10.006 GSM 200 16
Профил от микропореста гума M10.008 GSM 100 21
Профил от микропореста гума M10.010 GSM 100 35
 
Обща спецификация
Материал: Профилите могат да бъдат изработени от PVC, PU, EPDM, NBR, SBR, EPDM, витон, неопрен, силикон и др. еластомери по заявка
Варианти на изработка Кръгъл профил от микропореста гума
Приложение: Когато приложението Ви изисква гумата да устои на атмосферните влияния, озон, слънчеви лъчи, стареене, влага и др., микропорестата гума EPDM е най-подходяща. Често се използва за груба изолация на прозорци, врати и прагове. Тя може да се смачква почти до 90% от първоначалния си размер и след това да се възстанови. Тази еластичност и гъвкавост позволява на микропорестата гума под формата на кръгли профили да се поставя на места, където по-късно да попълни всякакви празноти.
Температурен диапазон °С 110 С
Размер Диаметри от Ø2 мм до Ø50 mm или по-големи по заявка
Цвят

 • Прозрачен,
 • Бял,
 • Черен,
 • Сив,
 • Червено оксидиран,
 • Ярко червен,
 • Зелен,
 • Жълт,
 • Син,
 • Други цветове по заявка.

Продуктов лист

Шнур от микропорест EPDM

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Профили от микропореста гума - кръгли

 • Производител: Italy
 • Наличност: В наличност
 • 0.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

D-Профили от микропореста гума - с отвор

D-Профили от микропореста гума - с отвор

D-профилите от микропореста гума представляват екструдирани профилни еластомерни продукти с ниска плътност, съставени от експандирана гумена структура с отворени клетки. Същите са под формата на латинска буква D с отвор по средата.   Материали: D-Профилите от микропореста гума могат да бъдат изработени от неопрен, EPDM, NBR, силикон и др..

0.00лв

Профили от микропорест силикон - кръгли

Профили от микропорест силикон - кръгли

Микропорест силиконов шнур.  Микропорестият силиконов шнур е екструдиран профил с ниска плътност, изработен от експандирана силиконова материя. Предлагаме микропорест силиконов кръгъл шнур с диаметри от 2 мм до 80 мм и поддържаме на склад стандартните размери микропорести силиконови шнурове, които могат да бъдат доставени на ролки, изряз..

0.00лв

Тагове: гумени профили, микропореста гума