Прозрачните наблюдателни стъкла Klinger  

са произведени от боросиликатно стъкло ("свръхтвърдо"). Повърхностите на прозрачните наблюдателни стъкла за нивопоказателни колонки, които предлагаме са шлайфани и полирани двустранно, за да подсигурят оптимална прозрачност и видимост.

Приложение:

При пара под налягане над 35 bar, с висока стойност на pH, прозрачните нивпоказателни стъкла Klinger, трябва да бъдат защитени със предпазна прозрачна част от слюда от към страната на флуида. Прозрачните наблюдателни стъкла са подходящият избор за замърсени, гъсти или корозивни флуиди. В работният им диапазон те могат да се използват за всякакъв тип флуиди освен с пара при налягания над 340 bar или температури над 400 градуса.

 

Типове прозрачни наблюдателни стъкла:

Предлагаме 4 типа различни прозрачни наблюдателни стъкла: тип A, B, H и TA-28. Размерите, теглото и сферата на приложение на всеки тип може да бъде открита в продуктовия лист.

 

Опаковка:

KLINGER прозрачните наблюдателни стъкла за нивомерни колонки са опаковани по отделно в картонени кутии. Като допълнение към прозрачното наблюдателно стъкло предлагаме и безазбестови уплътнителни гарнитури KLINGER , които допълват цялото наблюдателно стъкло, така че то да е готово за монтаж.

 

Забележка:

Само оригиналните наблюдателни прозрачни стъкла KLINGER гарантират безпроблемно функциониране на нивомерните колонки за дълъг период от време. Поради това препоръчваме използването само на оригинални прозрачни наблюдателни стъкла за нивомерни колонки, както и гарнитури за тях.

Качествен контрол:

KLINGER прозрачните наблюдателни стъкла са обект на постоянен контрол по време на производството, за да се гарантира точността на размерите, издръжливостта им на стрес, състава на материала и устойчивостта на огъване и налягане.

 

Стандарти:

Произвеждаме и наблюдателни стъкла за нивопоказателни колонки в съответствие със следните стандарти:

 •  OeNORM M 7354 (дълги рефлексни наблюдателни стъклаgauge)
 •  DIN 7081 (Дълги плоски наблюдателни стъкла)
 •  JIS B 8211 (японски индустриален стандарт за нивомерни стъкла)
 •  OMV-Spez. H 2009 (OMV-AG, Vienna)
 •  MIL-G-16356 D (US-Navy корабен стандарт на армията на САЩ)
 •  Esso Eng. Spec. 123 (Esso Research & Engineering Co., New Jersey)
 •  S. O. D. Spec. 123 (Standard Oil Development Company, New Jersey)
 •  BS 3463 (Английски стандарт за качество)

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Прозрачни наблюдателни стъкла

 • Производител: Klinger
 • Наличност: В наличност
 • 0.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

Кръгли наблюдателни стъкла

Кръгли наблюдателни стъкла

Кръглите наблюдателни стъкла  са изработени чрез пресоване, шлайфане, полиране и термално закаляване. Те служат за наблюдение нивото и движението на флуида в даден тръбопровод. АКТУАЛНА НАЛИЧНОСТ– КРЪГЛИ НАБЛЮДАТЕЛНИ СТЪКЛА (Можете да търсите в таблицата) $(document).ready(function() { $('#example').DataTable( { ..

0.00лв

Тръбно наблюдателно стъкло

Тръбно наблюдателно стъкло

Тръбно наблюдателно стъкло  Този тип наблюдателно стъкло представлява тръба от боросиликатно стъкло, захваната в клетка от неръждаема стомана. Наблюдателното стъкло от тръбен тип е със същия размер като този на тръбопровода и не се допуска загуба на налягане или ограничаване на потока. Принцип на работа на тръбното наблюдателно стъкло: ..

0.00лв

Тагове: Прозрачни, наблюдателни стъкла, прозрачно наблюдателно стъкло, прозрачно нивомерно стъкло