Прозрачен PVC Винил Кристал - 0,8 мм

Прозрачният и гъвкав ПВЦ винил кристал в дебелина 0,8 мм се предлага изрязан по размери на клиента или на цели ролки, като предоставя отлично качество за цената си.

Висококачественият ни, напълно прозрачен PVC Винил Кристал, пристига в стандартна ширина на ролката 1370mm и дебелина от 0.8mm, Ветробранните завеси от този PVC материал са с отлична степен на прозрачност, не потъмняват или пожълтяват, издръжливи са на външни условия и имат защита от ултравиолетови лъчи, гъвкави са и издържат на удар и надраскване. Същият материал е наличен и в дебелини от 0,4 - 7 мм дебелина

Прозрачният ПВЦ винил "кристал" на ролка, който предлагаме се ползва предимно за производство на ветробранни завеси, за прозрачни врати и прозорци, за прозрачни ПВЦ завеси в търговски и индустриални помещения. PVC винил кристал под формата на листов материал, често се прилага при изработката на ветроупорни завеси, за защита срещу вятър и студ, както и за създаване на помещения с приятен микроклимат, които по този начин лесно се предпазват от външните атмосферни условия.

Материалът с дебелина 0,8 мм, предназначен за Ветробранни завеси от прозрачен PVC винил кристал е подходящ за затваряне на зимни градини, отворени тераси, места предназначени за кетъринг събития, сватби, зимни градини на заведения, ресторанти, барове, автомивки, хладилници и др.  Освен това прозрачният ПВЦ винил кристал на ролка може да се ползва навсякъде и у дома - под формата на ветроупорни преграждения за затваряне на балкони, гаражи, беседки, барбекюта и др. 

Освен това предлагаме същия материал, често наричан още "Гъвкав Прозрачен PVC винил" и под формата на лентови завеси с ширина от 100 - 400мм, готови за монтаж. 

Предимства на листите от ПВЦ винил "Кристал":

Прозрачност/ пълна видимост

Гъвкавост

Топлоизолация

Шумоизолация

Дълготрайност

Удароустойчиви и не се надраскват

Висока устойчивост на химикали

Не са вредни за човека и се рециклират

Обща спецификация
Ширина 1370 mm
Температурен диапазон °С - 20 С до + 60 °С
Дебелина 0,8 мм
Дължина ролка 50 метра
Цвят Напълно прозрачен

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Прозрачен PVC Винил Кристал - 0,8 мм

  • Производител: UK
  • Наличност: В наличност
  • 0.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

Прозрачен PVC Винил Кристал - 0,4 мм

Прозрачен PVC Винил Кристал - 0,4 мм

Прозрачен PVC Винил Кристал - 0,4 мм Прозрачният ПВЦ винил "кристал" на ролка, който ДЕА ТРЕЙД БГ ЕООД предлага се ползва предимно за производство на ветробранни завеси, за прозрачни врати и прозорци, за прозрачни ПВЦ завеси в търговски и индустриални помещения. PVC винил кристал под формата на листов материал, често се прилага при изр..

0.00лв

Прозрачен PVC Винил Кристал - 0,5 мм

Прозрачен PVC Винил Кристал - 0,5 мм

Прозрачен PVC Винил Кристал - 0,5 мм Предлагаме висококачествен, напълно прозрачен PVC Винил Кристал, в ширина на ролката 1370mm и дебелина от 0.5mm, често наричан още "Гъвкав Прозрачен PVC винил". Ветробранните завеси от този PVC материал са с отлична степен на прозрачност, не потъмняват или пожълтяват, издръжливи са на външни условия..

0.00лв

Прозрачен PVC Винил Кристал - 0,6 мм

Прозрачен PVC Винил Кристал - 0,6 мм

Прозрачен PVC Винил Кристал - 0,6 мм PVC материалът с дебелина 0,6 мм  е предназначен за изработка на ветробранни завеси. Прозрачният PVC винил кристал е подходящ за  външна употреба и е със UV защита – той служи за затваряне на зимни градини, отворени тераси, места предназначени за кетъринг събития, сватби, зимни градин..

0.00лв

Прозрачен PVC Винил Кристал - 1 мм

Прозрачен PVC Винил Кристал - 1 мм

Прозрачен PVC Винил Кристал - 1 мм Прозрачният PVC винил кристал с дебелина 1 мм, под формата на листов материал, предлагани от ДЕА ТРЕЙД БГ ЕООД често се използва за изработката на ветроупорни завеси, за защита срещу вятър и студ, както и за създаване на помещения с приятен микроклимат, които по този начин лесно се предпазват от ..

0.00лв

Прозрачен PVC Винил Кристал - 2 мм

Прозрачен PVC Винил Кристал - 2 мм

Прозрачен PVC Винил Кристал - 2 мм Гъвкавият прозрачен ПВЦ винил с дебелина 2 мм, предлаган от ДЕА ТРЕЙД БГ ЕООД най-често се използва за изработката на:  Прозрачни PVC врати, подложени на удари, интензивен трафик и тежко натоварване – идеални както за вътрешна, така и за външна употреба Връхна защита за печатащо оборудван..

0.00лв

Прозрачен PVC Винил Кристал - 3 мм

Прозрачен PVC Винил Кристал - 3 мм

Прозрачен PVC Винил Кристал - 3 мм Гъвкавият прозрачен ПВЦ винил с дебелина 3 мм, най-често се използва за изработката на:  Прозрачни PVC врати, подложени на удари, интензивен трафик и тежко натоварване – идеални както за вътрешна, така и за външна употреба Връхна защита за печатащо оборудване – Винил “кристал” от ПВЦ е е..

0.00лв

Тагове: Прозрачен, PVC, Винил, Кристал, 0, 8мм