Прозрачен силикон за храни - FDA  

Силиконът на листи от този вид е леко прозрачен, но не е напълно безцветен, като пропуска светлината през себе си. Прозрачният силикон на листи е с якост на опън до 6 MPA. Полупрозрачните силиконови листи с FDA одобрение са плътни и идеални за облицовки, подложки и пети на всякакво оборудване в хранителната и др. промишлености.
 
Този леко прозрачен силикон, безопасен за употреба с храни е одобрен за ползване в хранителната индустрия от FDA. Нашият силикон за хранителната промишленост показва естествена устойчивост срещу развитие на бактерии, ползва се в широк диапазон на работни температури, гъвкавост, няма мирис и вкус.
 
Прозрачният силикон с одобрение за храни на листи съдържа само одобрени съставки от FDA, съгласно CFR 177.2600. Силиконът с одобрение за храни, с леко прозрачна структура може да се ползва до над 180-200°С, което го прави отличен материал за всякакви високотемпературни нужди.

Силиконът на листи с полупрозрачен цвят е тестван от независими лаборатории и е в съответствие с изискванията, поставени от US FDA, Немския BfR, както и тези на Европейския съюз –  EC Food Safety regulations.

Отговаряйки на по-горните регулации и наредби, нашият силикон на листи с одобрение за храни е с гаранция, че не съдържа никакви забранени съставки, които повечето предлагани подобни продукти на пазара имат в състава си.

Силиконовите листи са нетоксични, не оставят следи и не цапат, не създават алергии. Всички изделия, произведени от силикон за хранителна употреба имат добра абразивоустойчивост и могат да се използват многократно при директен допир с храни.
Обща спецификация
Приложение:
  • Фурни за търговска употреба
  • Уплътнения за малки ел. уреди за приготвяне на храна
  • Уплътнения за системи за филтриране на вода
  • Уплътнения за млечната промишленост и за производство на млечни продукти
  • Гарнитури за употреба в хранително-вкусовата промишленост
  • Ленти и уплътнения за хранителна употреба при фурни и др.
  • Диспенсъри за храни и напитки
Температурен диапазон °С -60° до 200° C
Цвят млечно-прозрачен
Продуктов лист

Прозрачен силикон за храни - FDA

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Прозрачен силикон за храни - FDA

  • Производител: Italy
  • Наличност: В наличност
  • 0.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

Силиконови листи за обща употреба

Силиконови листи за обща употреба

Силиконови листи за обща употреба  Търговският клас на силикона за обща употреба е най-често ползваният еластомер от всички типове силикон на листи. Силиконът на ролка за обща употреба се прилага навсякъде, където физическите качества на гумата не са от критично значение, но има необходимост от издръжливост на екстремни температури. &nb..

0.00лв

Безцветен силикон на листи

Безцветен силикон на листи

Безцветните силиконови листи са произведени от центрофужно отлят течен силикон, който предлага отлична прозрачност. Този прозрачен силикон е произведен чрез вулканизация с платина и е здрав, гъвкав и не пожълтява. Приложенията на безцветния силикон на листи включват "невидими" гарнитури, защита на клавиатури и апаратура от влага, защита н..

0.00лв

Прозрачен силиконов шнур - Shore 60 - тип S60T

Прозрачен силиконов шнур - Shore 60 - тип S60T

Прозрачен силиконов шнур - Shore 60 - тип S60T Силиконът от този тип е известен с гъвкавостта си и слабата си компресируемост, като е един от еластомерите с най-широк диапазон на работна температура. Прозрачният силиконов шнур се доставя под формата на екструдиран кръгъл профил, който може да бъде както на цяла ролка, така и отрязан по..

0.00лв

Червен силикон за храни - FDA - 60 Shore A

Червен силикон за храни - FDA - 60 Shore A

Червен силикон за храни - FDA - 60 Shore A  Силиконов листов материал с най-често ползваната твърдост, с одобрение от FDA - перфектен за приложения, изскващи пряк допир с храни при много високи температури.  Безопасен за употреба с храни: Червеният силикон от този вид е одобрен от FDA за употреба в хранително-вкусовата пр..

0.00лв

Черен силикон за храни - FDA - 60 Shore A

Черен силикон за храни - FDA - 60 Shore A

Черен силикон за храни - 60° Shore A - с FDA одобрение Силиконът на листи с твърдост 60 Shore A от този вид е с одобрение за употреба с храни, топлоустойчив и UV устойчив, с черен цвят. Нашият черен силиконов лист за хранителната промишленост е от висококачествен клас и средна твърдост, като има много висока температурна устойчивост и пъ..

0.00лв

Антибактериален силикон - Micrasil®

Антибактериален силикон - Micrasil®

MicraSil® – проактивно действащ антибактериален силикон с вградени биоцидни сребърни йони, предоставящ защита срещу развитие на бактерии, гъбички и водорасли. Проблемът:   развитие на бактерии, гъбички и водорасли по и около гумените уплътнения и листи, създаващи непосредствена заплаха за здравето при поемане на ..

0.00лв

Силикон на листи - засичан от металдетектор

Силикон на листи - засичан от металдетектор

Силикон на листи, за засичане с металдетектор Силиконът на листи от този вид може да бъде засечен с металдетектор. Това става чрез влагане на фини метални прашинки, в структурата му, тъй че да са видими с металдетекторно оборудване. По този начин всякакви откъснали се парченца от силиконовата гума в процеса на производство и попаднали въ..

0.00лв

PVC лентови завеси - за ниски температури, хладилни помещения

PVC лентови завеси - за ниски температури, хладилни помещения

PVC лентови завеси - за нискотемпературни приложения, фризерни и хладилни помещения Този тип меки и прозрачни PVC лентови завеси e от специален клас ПВЦ, предназначен за употреба в хладилни помещения и фризерни отделения. Лентовите завеси от вида се използват само при ниски температури – до -40°С, там където стандартните..

0.00лв

PVC лентови завеси - за заваръчни дейности - с UV защита - зелени

PVC лентови завеси - за заваръчни дейности - с UV защита - зелени

PVC лентови завеси - за заваръчни дейности - с UV защита - зелени Този вид ПВЦ лентови завеси са специално предназначени за заваръчни дейности и предоставят надеждна защита, издръжливост и икономичност. Зелените ПВЦ лентови завеси за заваръчни дейности се произвеждат за защита на хората при работа в заваръчни отделения и като екран или щ..

0.00лв

Тагове: силикон, FDA, за храни, полупрозрачен